November….

Så har det blivit november! En månad många ogillar och där många mår dåligt pga mörkret! Jag har aldrig varit påverkad av det förut utan november har varit som vilken annan månad som helst! Men i år känns den mörkare och tyngre än vanligt! Det beror säkert på många saker men en teori jag har är att hösten har varit så gudomligt vacker i år och träden har sprakat av färger under så lång tid! Och efter det känns allt mörkt…och tomt…och kallt! Allt som kommer ur min kamera nu är kalla bilder…så fort jag vaknar på morgonen börjar det mörkna…och överallt  finns kala tomma grenar som skvallrar om att det en gång fanns liv här men att det är borta nu! För första gången på alla år jag levt kan jag förstå människor som avskyr denna månad! Som avskyr mörkret och som pratar om att hösten innebär död!

Vad tycker Ni om månaden November?

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/67/134967/alafoto.se/public_html/blogg/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Camilla - Oj, är det så illa?
Själv gillar jag dimman som sveper sig som en grå kofta över landskapet, idag tog jag min cykel och cyklade rakt in i dimman, jag hörde fåglar kraxa och löven rassla över marken – för mig var det en toppenstund!
Ha det bra
Camillanovember 4, 2008 – 2:28 e m

Malin H - Det som är drygt med november och framåt är alla sjukdomar som härjar. Hoppas man får vara någorlunda frisk i allafall. Åtminstone i jul :)

Riktigt fin svv bild på lövet!

//Mnovember 5, 2008 – 1:41 e m

Anneli - Camilla: Nej, riktigt så illa är det nog inte. Jag är bara förvånad över denna reaktion som jag aldrig haft förut! Jag förstår att det var en toppenstund! Hänger man sig är det härligt!

Malin: JO, sjukdomarna är inte roligt men jag hoppas klara mig från dem! Glad blir jag att du gillar bilden! :O)

Kram på er!november 5, 2008 – 11:46 e m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*