Äntligen

Äntligen är mina sidor tillbaka. Webhotellet som sidorna ligger till har enligt dem själva haft en ”överbelastningsattack” och då stängt ner servern som mina sidor fanns på! Dessvärre meddelade de inte mig som kund så när hela helgen gått tog jag till slut kontakt med dem och de lovade att flytta över mina sidor till en anna server! Märkligt att jag ska behöva säga till om det när de stänger ner den som jag har utan att meddela.

MEN!!! ÄNTLIGEN!!! Är den tillbaka och det känns så skönt! Har flertalet inlägg jag vill göra som borde gjorts under helgen men de får komma försent helt enkelt! Fast i skrivande stund har jag inte tillgång till dessa bilder så här kommer en bild från våren med vitsippor bara för att visa hur glad jag är! :O))

Hoppas ni inte längtat ihjäl er för mycket och tröttnat på att vänta! Nu ska allt vara som vanligt igen! :O)

NU….kör….vi…..

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!

AKP Photography - Nydelig bilde!! Når jeg trykker på fb linken så komer jeg bare til min egen newsfeed =/juni 21, 2013 – 8:12 e m

Anneli - A'la Foto - Tack! Tack för påpekande om FB-länken! Jag ser att det inte fungerar nu! Ska försöka lösa det men har inte hittat lösningen än!juni 22, 2013 – 2:19 f m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*