Letar modeller!!

Jag letar efter modeller att göra olika fotograferingar med. Finns det någon som är intresserad av att ställa sig framför min kamera? Jag kan lova er fina bilder och en rolig stund! Eller om ni känner någon som skulle vara intresserad får ni gärna tipsa!

Det får vara i princip vem som helst men gärna också udda utseenden. Jag letar också efter en blond tjej och en mörkhårig tjej och båda får gärna ha lite längre hår! Dessa två är för ett par speciella fotograferingar jag redan har planerade! I övrigt bestämmer vi tillsammans vad vi ska göra! Men alla som är intresserade är välkomna att höra av sig!

Mäjla mig på anneli[snabela]alafoto.se om du är intresserad!

Vore roligt att få samarbeta med just Dig!! Jag finns i Linköping men kan tänka mig samarbeten i andra städer runtomkring om det finns någon rolig idé och ställe! Annars kommer det mesta ske i Linköping.

Porträttfotograf – Linköping – Östergötland

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!

Petra - Vi har ju kvar den där familjefotograferingen som vi tvingades ställa in pga att vi drog på oss århundradets mest envisa förkylning. När vi väl var friska var det jättetråkigt väder och nu är lillkillen dunderförkyld IGEN. Men om du har tid och lust vill vi jättegärna försöka hitta en dag framöver då vi kan komma till Linköping och bli fotade. Helst skulle jag vilja hinna till frissan med både mig och junior först för vi ser ut som två skogstroll ungefär. 😉maj 10, 2013 – 8:38 e m

george - I’d love to volunteer, but I’m too old. And too much to do behind the camera. But good luck with your quest Anneli.maj 12, 2013 – 4:06 e m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*