Min ässkade Tufsen!

Ni kanske har trott att jag glömt bort Tufsen! Det har säkert hon trott också skulle hända! Men ICKE! Hon är fortfarande mattes ässkade Tufs!! :O)) Hon håller på att förstå det så hon börjar acceptera bebisen helt ut! Ikväll har jag suttit och tittat på dem när de lekt som tokar och det är såå härligt att se!

Bara för att även ni ska förstå att hon har hela mitt hjärta så visar jag lite bilder på henne! Och visar hennes busiga sida som kommer fram mer och mer! Härligt!! :O)) 

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/67/134967/alafoto.se/public_html/blogg/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Madelene Nattfrost - Åh vilka underbara bilder… hahaha, den översta var helt ljuvlig! Jag blir alldeles glad i hjärtat! 😀november 7, 2008 – 9:18 f m

Anneli - Tack Madelene!! Hon är helt ljuvlig och jag blir också alldeles glad i hjärtat!!
Hon hälsar så klart och tackar!! 😀november 7, 2008 – 8:17 e m

Anita - Jag har aldrig trott att du har glömt din älskade Tufsen. Jag vet hur mycket hon betyder för dig. Det är så härligt att se dina bilder på dina älskade katter. Man känner kärleken du känner för dem i bilderna. Och jag blir alltid så glad när jag tittar på dina goa kattbilder.

Den övre i synnerhet är helt underbar. Vilket uttryck.

Kram Anitanovember 8, 2008 – 10:13 f m

Satu - Underbar katter och underbara bilder 😀 Önskar mina inte hade lärt sig att springa så fort kameran kom fram 😉november 13, 2008 – 8:16 e m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*