Inför med Sofia & Robert


I fredagskväll mötte jag upp Sofia och Robert för en ”inför-bröllop-fotografering”. Det gör jag alltid med brudparen på plats där vi ska vara på bröllopsdagen. Denna gång var det Borensberg som var destinationen.

Jag gillar alla mina brudpar, ja alla som står framför min lins, men ibland händer något extra. Så var det denna kväll! Det var som att jag blev förälskad i  detta fina par. Eller kanske var det min kamera som blev det! Oavsett så var det en sån härlig känsla hela kvällen! Sofia och Robert var så förälskade, lyckliga och bjöd på sig själva så det var en ren fröjd att få fotografera dem. Gissa om jag längtar till bröllopet!

Här kommer några bilder från denna fantastiska kväll! Tack snälla, för att jag får vara er bröllopsfotograf!!

Bröllopsfotograf – Brudpar – Borensberg – kärlek – Östergötland


5 svar till “Inför med Sofia & Robert”

  1. Tänk att få ha så här FINA bilder på sig själv! =)
    Det riktigt lyser om dem så du, jag bara undrar hur bröllopsbilderna kommer att se ut om detta bara är en ”försmak” av vad som komma skall.
    Urtjusigt par.
    Så inser jag ju på direkten att DU är en duktig fotograf!

  2. A great idea -Anneli – photographing them in this way. it gives them an opportunity to get used to the camera.

    And some lovely pics too!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *