Hampus har tagit studenten!

Idag har min brorson Hampus tagit studenten! En fantastisk dag som jag hoppas han kommer minnas med glädje livet ut! Och för min del är det andra dagen i hans liv som jag fått fotografera honom så jag passade på! ;O) Till och med lite klassiska studentporträtt fick vi till och det gjorde mig extra glad!

Jag önskar dig allt gott Hampus…ut i den ljusnande framtiden nu och ta den med storm!!

Studentfotografering – Studentporträtt – Motala – Linköping – Östergötland

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/67/134967/alafoto.se/public_html/blogg/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Mormor - Til lykke til Hampus :)
Måtte livet gi ham mange gleder.
Ha en fin dag :)juni 6, 2013 – 10:03 f m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*