Njutbart!

Temat för fredagens fotoutmaning är njutbart och det passar perfekt för både Tufsen och jag har njutit ikväll! Min ässkade Tufsen och jag har varit på promenad vår trädgård så här kommer några bilder från den turen!

Jag har njutit av min vackra Tufsen….och min underbara kamera som är hemma igen!

Tufsen var mera inne på att käka fräscht gott gräs! :O)

MEN…det absolut bästa Tufsen vet är att ta springa allt vad hon orkar till sandlådan och lägga sig och rulla….och rulla….och rulla….Sedan sätter hon sig upp alldeles lycklig och fullständigt väldigt skräpig och spinner högt och vill kela!!

Ibland så vill min fina vän också visa sina tänder….Visst är de fina! :O)))

Till slut….när vi båda njutit klart för stunden…bestämmer vi oss för att gå in och min ässkade kisse är minst lika glad för att gå in….Det finns ingen bättre än Tufsen!! Så jag njuter varje sekund jag får av henne! Hon är min ässkling!!

Tema Fredag

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!

Violen på Brandholmen - Dina kattbilder är verkligen njutbara! Så roligt ni måste ha på era promenader!
Ha en skön dag!juni 14, 2013 – 5:55 f m

Monica o Jacob - Njutbart med en njutande katt;-)
Snygga bilderjuni 14, 2013 – 6:45 f m

Eva Trillian - Njutbart är nog att få gosa med fingrarna i den pälsen! :)juni 14, 2013 – 6:48 f m

Leena - Så fin hon är! Även om sista bilden är lite skrämmande :) Älskar de två första bilderna, sån sommarkänsla i dem!juni 14, 2013 – 9:30 f m

Anemonen - Jättefina bilder från er njutbara tur i aträdgården. Gräs är väl viktigt att de äter för att rensa bort hårbollar med.juni 14, 2013 – 11:15 f m

Anni - Ooooo vilken monster hon blev på sista bilden!juni 14, 2013 – 11:20 f m

Kerstins foto - Underbara bilder på din älskling. Det finns nog inget djur som kan njuta av livet som katterna gör. Man blir glad och avslappnad när man tittar på dom. :)
Ha en fin fredag.juni 14, 2013 – 12:03 e m

P i X E L I E - Erica Pettersson - Vilken liten sötnos 😀juni 14, 2013 – 12:46 e m

llhertz - En sann livsnjutare där i sandlådan och sant njutbara bilder.juni 14, 2013 – 5:43 e m

Hanna - Kom inte in på din blogg i fredags, så jag gör ett nytt försök att kommentera kissen. Det är en underbar katt du har, riktigt fin. Man kanske skulle skaffa katt istället för karl 😉juni 18, 2013 – 3:35 e m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*