Jag & Bella på mässan

Idag har jag varit i Stockholm på fotomässan! Min allra första fotomässa men efter idag lovar jag att det blir fler! Åtminstone en till för orutinerade jag missade att man kunde få sin kamera rengjord så det måste jag ta igen! ;O)
Anledningen till att jag åkte upp var att jag är med i Bella Pictura och vi har ställt ut våra bilder! Så alltså för första gången har jag ställt ut mina bilder! Såå roligt! Klart jag ville åka upp och se det lajv! ;O)

Gick lite runt på mässan och stötte på Malin & Terje. Trevligt att träffa er i verkligheten och inte bara på nätet!
Jag träffade…eller såg kanske är mera rätt…även på dessa flickor som gjorde sitt bästa för att få vara med på samma bild som Drottning Silvia…men…vem vill inte det? ;O)

Eftersom jag är ny i Bella Pictura var det första gången jag träffade de andra. Tyvärr var inte alla med idag  men Annika, Wiwi & Fia träffade jag och det var mycket trevligt! Oturligt nog fick jag inte Annika på bild men de andra två söta tjejerna! :O)

Det här är väggen som vår förening hängt våra bilder på! Visst är det fint?

TIll slut en lite närmre bild på mina tre bilder. Jag hade stor ångest men till slut blev det dessa och jag är jättenöjd!

Tack Wiwi, Fia & Annika för en trevlig dag! Det har varit en mycket trevlig dag och erhört roligt att träffa och lära känna er! Hoppas det blir flera gånger! Och även ni andra också vore kul!

Glömde ju berätta att nu har jag känt på den…så det blir att inhandla den…den fina…nya…som snart ska bli min! ;O))

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/67/134967/alafoto.se/public_html/blogg/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Lova - Jätteroligt! :)november 15, 2008 – 1:09 f m

Jörgen - Ser ut som om du haft en trevlig och lyckad dag :-)

Och Bellas vägg ser mycket bra ut, stor spännvidd i både format och innehåll :-)

Och lite nyfiken blir man ju på vad den nya fina är? 😉november 15, 2008 – 1:31 f m

Anneli - Lova: Ja, jätteroligt…på alla sätt! :O))

Jörgen: en mycket trevlig och lyckad dag har det varit! Kul att du gillar bellaväggen!
Den nya fina är en liten svart manick med knappar på som fångar ljuset på ett magiskt sätt i rätt händer! Jag tror att mina händer är helt rätt! ;O)november 15, 2008 – 11:40 f m

P - Synnerligt bra val av bilder, som tillsammans sticker ut och tar plats! Att ta för dig är bra…fortsätt med det!

Den svarta manick du fingrat på är säkert riktigt bra, och lika säkert väl passande för dina händer…dock är det ditt bildseende, och din fantastiska känsla som gör dina bilder så bra! Glöm inte det.

Gratulerar till en fin utställning!november 15, 2008 – 1:56 e m

Sanne - Åh! Jag hade också velat vara där, men fick reda på det för sent… Är det någon i närheten om inte alltför lång tid?november 15, 2008 – 3:15 e m

Kerstin - Vad kul du verkar ha haft och fina foton du har lämnat på utställningen. :)
Ha en fin kväll.november 15, 2008 – 3:46 e m

Anneli - P: Glad blir jag att du gillar mitt val! Och ännu gladare blir jag av det övriga du skriver! Om mitt bildseende och känsla! Det värmer verkligen i hjärtat att du tycker det och dessutom berättar det för mig! Jag ska försöka att inte glömma bort det men uppskattar all påminnelse…för den behövs! ;O) Varmt tack! KRAM!

Sanne: ja det var roligt! Nästa som jag känner till är i Göteborg i februari tror jag! Men det finns säkert de som vet bättre!

Kerstin: Jag har haft underbart roligt! Kul att du gillar mina bilder jag valt! Ha en fin söndag!november 15, 2008 – 11:31 e m

Anita - Grattis till din första utställning Anneli! Jättefint bildval. Hela Bella Picturas vägg verkar fin. Många vackra bilder. Måste nog åka till mässan och titta på utställningarna nästa år.

Ha det gott!

Kram Anitanovember 16, 2008 – 10:06 f m

Anneli - Tack Anita! Kul att du gillar valet av bilder! Jo, hela Bellaväggen är fin med många fina bilder! Ja, absolut..jag rekommenderar att åka dit! Det finns såå mycket att titta på och folk att träffa! SÅ hoppas vi ses nästa år!!

Ha en underbar söndag!! KRAM!!november 16, 2008 – 1:19 e m

Jenny Blad - Åh vad kul att se er utställning å söta Wiwi!november 16, 2008 – 4:09 e m

Malin H - Hej Anneli!

Det var roligt att träffas även om det var ett kort möte :) Hemvägen gick bra i allafall, men man var rätt mör när man kom hem. Ryggen… bah!

Ha det gott!

//Mnovember 16, 2008 – 9:03 e m

ulrica - Vad fina bilder du valt ut till utställningen!! Och nu gör du mig ruskigt nyfiken på den svarta maniken :o)).

Stor KRAMnovember 17, 2008 – 8:08 f m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*