Idag….

…skulle finaste Melcher ha blivit 8 år! Tyvärr blev han sjuk och somnade in för två månader sen! Det gör ont när jag skriver detta men jag vet att om jag är ledsen så är min mamma ännu mera hjärtesorgsen! Melcher var hennes bästa vän och jag vet att saknaden efter honom har lämnat ett stort hålrum! Men idag minns vi honom, som alltid, ljust! Han var världens finaste kille! Så snäll…den vänligaste kissen på jorden! Han var blyg och tydde sig inte till vem som helst men de som fick komma honom nära visste…

Melcher hade tre systrar och de mår fortfarande bra hoppas jag! Jag hoppas att Saga, Alice och Vichy hade en underbar 8-årsdag med massor av gos, godsaker och kärlek!

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!
Fredrica Ganestål - augusti 14, 2013 - 8:15 f m

Vilken fin bild på mamma och Melcher! Underbar. Spara den för framtiden. / Ica

Helen - augusti 14, 2013 - 9:05 f m

Åh vad ledsen jag blir för eran skull, förlåt även för dålig uppdatering (fruktansvärt dålig med det) Alice mår bara bra, mitt hjärtegull!! De andra två Prinsen och Charlie är det också bara bra med. Stor kram till dig.

fröken K | svensk amatörfotograf i Norge - augusti 14, 2013 - 10:02 f m

Lilla plutten. Fina bilder, och vilken kärlek!

Monica o Jacob - augusti 14, 2013 - 3:16 e m

Ja saknaden efter dom är stor, vilken fin kille.
Kram

PUMITA - augusti 14, 2013 - 7:08 e m

Beklagar! Fantastiskt fina bilder du tagit. Det märks att att han har en speciell plats i mammas hjärta. :)

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*