På skärmen…

…ikväll har jag fina Cecilia och Eric. Bröllopet jag fotograferade på Fårö, Gotland i augusti.

Bröllopsfotograf – Anneli Larsson – A’la Foto – Linköping – Östergötland

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/67/134967/alafoto.se/public_html/blogg/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Becca - Otroligt fint!september 14, 2013 – 11:14 e m

AKP Photography - Wow!! For ett fantastisk vakkert bilde!!september 15, 2013 – 9:09 e m

Åke - Helt otrolig vacker bild på brudparet! Den bommuls liknande himlen är fantastik! Du är duktig med ljus och nyanser. Platsen är mycket vacker. Tack för de fina orden på tävlingen smultronställen. Jag har varit i final en gång, slagen med 5-6 röster… Jag får nog vara nöjd så :) Mina hundar bilden är jag i final i ortens tidning, de ringde upp mig och intervjuade mig hur mycket jag fotade osv. De frågade om jag hade fler bilder att skicka in, så då sände jag svanbilden också. Jag hade inte tänkt visa den för almenheten… Det var bara min afton att bara sitta och studera svanfamiljen. Svanpappan var och gav mig en avhyvling först :) Vet inte hur länge jag satt och väntade egentligen… Jag antar att jag har den i siluett också. Många bilder blev det i alla fall.september 16, 2013 – 8:04 f m

Madde - WOW, otroligt vacker bild, verkligen älskar himlen!september 16, 2013 – 9:33 f m

george - A match made in heaven – and clouds to match!september 19, 2013 – 3:04 e m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*