Mangofärgad höst


Hade jag kunnat hade jag nu visat en bild på en mango för jag har precis ätit en och den var supergod! Och än finns doften kvar ! Jag gillar helt enkelt Mango! Men jag har ingen bild på den goda frukten så då väljer jag en bild på ett vackert höstlöv! Hösten är på väg med stormsteg och jag älskar varenda sekund av det! Det börjar bli lite småkyligt i mitt hem så jag funderar på att stänga fönstren men än ett tag får de allt stå öppna!

Jag gillar verkligen hösten! Så vacker! Så skör! Så ljuvligt färgstark! Och så har den mangofärger! 🙂

Torsdagstema – I like


13 svar till “Mangofärgad höst”

  1. Visst är hösten vacker på många sätt – om än lite vemodigt….
    Färgerna kan vara helt fantastiska, som på ditt mangofärgade löv.

  2. Du visar verkligen hösten från sin bästa sida. Det är nu det vackra skådespelet börjar därute. Jag hoppas på många soliga höstdagar så vi kan gå ut med kameran och dokumentera det hela.

    Kul att du hade anknytning till Lasse 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *