A’la Foto: smått & gott

Har uppdaterat lite på hemsidan och det kommer komma mera med tiden! Just nu är det två kategorier som fått lite fräscha bilder! Produkt och Minimalism. Titta gärna in och njut av lite bilder! Här bjuder jag på en bild av en gammal kamera!

www.alafoto.se -> portfolio -> smått & gott -> Produkt

www.alafoto.se -> portfolio -> smått & gott -> Minimalism

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/67/134967/alafoto.se/public_html/blogg/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

KajsaLisa - Häftigt, jag har aldrig fotat med en sån, men läst lite om George Eastman mannen bakom företaget Kodak. Hans måtto var ”Just push the button we do the rest”. Med den där lilla knappen för sol eller blixt måste det varit väldigt nära den iden. Tyvärr tog han livet av sig 1932 så han fick aldrig uppleva det. Misstänker att kameran är från 60-talet.september 22, 2013 – 8:42 e m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*