Äntligen!!!


Äntligen är hösten här! Den magiskt vackra! Den som gör hela världen överfull med guldiga toner och ljuvlig färgskala! Jag kan inte se mig mätt! Jag är helt förstummad hela tiden när jag ser all denna magi därute! Hösten är…ja, jag har inget annat ord! MAGISK!!! Jag överdriver inte när jag säger att när jag åker till mitt jobb sitter jag helt överfylld av lycka, glädje och energi och bara stirrar runt på alla vackra träd som sprider denna känsla!! Om man råkar prata med mig i telefon eller är med mig när jag åker förbi dessa träd får man höra det HELA tiden!! Mitt hjärta håller på att hoppa ur mitt bröst för att jag så gärna vill uppleva allt det vackra…. Jag önskar jag kunde fånga det så ni kunde få se det på samma sätt som jag ser det..som jag upplever det!! Magi!!

Torsdagstema


25 svar till “Äntligen!!!”

  1. Ja jag vet ju att du gillar hösten och du har verkligen fångat höstens bästa sida i bilderna 🙂 så vackert att t o m jag gillar hösten lite när jag ser dem!

  2. Japp, nu börjar det verkligen hända saker i naturen. Kanonfina bilder, är precis som du, helt förtrollad när jag är ute. Tyvärr har det varit regn och rusk hela veckan, men i morgon ska det bli strålande sol. Då ska jag och kameran ut på en lång höstpromenad 🙂

  3. Ja det är verkligen fantastiskt ute! Önskar bara det kunde hålla i sig liite längre, vore väl underbart att ha såhär färgglatt i någon månad? 😉

  4. Du beskriver även min känsla! Jag står i regnet vid busshållplatsen och ser ut över ett hav av träd som skiftar i massor av färger från grönt, via gult till miljoner olika röda toner. Och jag bara ler! Det är så energigivande för mig!

  5. Äntligen har du fått din efterlängtade färgsprakande höst. Tycker du lyckats jättefint att förmedla känslan av magi. För det är verkligen rena sagobilder du bjuder oss på. Tack så mycket för dem.

  6. Du är skicklig på att fånga känslan. Årets fanstastiskt vackra höst tror jag faktiskt inte någon kan ge rättvisa på bild, men du kommer väldigt nära. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *