Jag gillar….

…verkligen fjärilar och nu är sommaren och fjärilstiden här igen! Den absolut största och bästa fördelen med sommaren! På bild en vacker Amiral!

Torsdagstema

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!

Eva Trillian - Det är inte ofta de sitter stilla så länge att man lyckas ta kort – än mindre ett bra kort 😉 Den gillade dig!juni 5, 2014 – 1:41 e m

Anitas Malta - Den vackra fjärilen har du verkligen lyckats fånga så perfekt. Liksom allt annat du väljer att föreviga med din kamera.
Önskar dig en riktigt skön helg Anneli :-)juni 5, 2014 – 2:27 e m

Beppan - Härliga tider dessa fjärilstider!
”Sommarfåglar” som de heter i Norge…
Jag har planterat blommor i rabatterna
som ska locka till sig skönheterna.
Hoppas på många tillfällen att fota :-)juni 5, 2014 – 6:09 e m

Emma - jag missade alltid när jag skulle fota på en fjäril 😀juni 5, 2014 – 6:57 e m

ormbunke - Helt underbar bild. Höll nästan på att trampa på en i dag men försvann innan jag fick in fokuseringen på kameran. Så är det ofta vid fjärilsfotografering. Ha de gott i helgen.juni 5, 2014 – 7:31 e m

Freja - Otroligt fint foto! Fast egentligen tycker jag fjärilar är rätt otäcka, de är bara förklädda… Jag insåg det när jag skulle besöka fjärilshuset på Haga med barnen och med syrran och hennes barn. Jag bara kände i hela kroppen att där ska jag nog inte alls gå in, så jag stannade på en bänk utanför när mina barn glatt skuttade in med moster och kusiner. Så tog det bara någon minut så fick syrran bära ut sin yngste pojk till mig, för han hade blivit alldeles stel av skräck därinne och klarade inte ens att gå ut… Vi satt och åt glass och tittade på folk i stället för fjärilar, det funkade bra det med!juni 5, 2014 – 7:35 e m

Mary - A fantastic shot! Shows all the beauty!juni 6, 2014 – 12:21 f m

Nett - Vacker bild :)
De är fina varelser om sommaren!juni 6, 2014 – 3:51 f m

Hanna - Kanonsnyggt fångat, fjärilar är ju så vackra! Ha en fortsatt fin nationaldag :)juni 6, 2014 – 2:01 e m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*