Fröken Decibel

Idag har jag fotograferat stora bäddmadrasskåp, madrasser och filtar. Mycket utmanande och lärorikt och skitsvårt att få till det bra! Jag är dock SÅÅÅ nöjd med i alla fall en bild! 😉 Passade också på att fotografera min arbetskamrat Decibel. Hon är en galen Bernen Sennen som är cirka 1,5 år. En riktig tonåring med andra ord! Hon är väldigt speciell! Men söt som en liten tok är hon! Härom dagen fick jag uppmaningen att visa flera hundbilder så därför bjuder jag helt enkelt på flera bilder på söta Decibel!

OCH….uppmanar er därute med hundar eller katter och vill ha fina porträtt på dem! Hör av er! Jag vill så gärna få äran att fotografera just er bästa vän! Jag älskar djur och tycker djurporträtt är fantastiskt roligt!

Torsdagstema

Hundporträtt – Hundfotograf – Linköping – Östergötland

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!

Beppan - Ljuvliga bilder!!! Du är verkligen bra på detta med djurporträtt!oktober 24, 2013 – 6:50 f m

Eva Trillian - Fina hundporträtt :) ser ut som hon verkligen poserade!oktober 24, 2013 – 6:56 f m

jeanette - Söt..oktober 24, 2013 – 7:00 f m

Hanna - En riktig skönhet fröken Decibel. Du har verkligen fått fram de fina färgerna i henne och ögonen som är så vackra. Hundar är härliga! Ha det gott :)oktober 24, 2013 – 7:46 f m

Marja - Urfina porträtt av en urfin modell. Decibel kan verkligen posera. :)oktober 24, 2013 – 10:24 f m

Cecilia Artista - Åhh jag hade tidigare en Berner Sennen! Ljuvlig hund.

Du har verkligen tagit fina bilder på Decibel. Gillar den första bilden bäst med den härliga blicken!oktober 24, 2013 – 12:06 e m

Kerstins foto - Vilken underbar modell, så fin att man smälter, speciellt när hon tittar in i kameran med de där ögonen. Hade jag bott närmare skulle du fått ta dig an våra tre katter. Skulle garanterat bli toppenfina porträtt med dig bakom kameran. :)oktober 24, 2013 – 12:20 e m

Kakan - Bra bilder på den fina hunden…
Kram Kakanoktober 24, 2013 – 12:26 e m

Meta - Vad härligt att få gör det man älskar att göra.
ha en fin dag
kram Metaoktober 24, 2013 – 2:54 e m

Anitas Blogg - Malta - Vilken härlig arbetskamrat och underbara bilder på Decibel. De här bilderna kommer jag med all säkerhet att återvända till ! Älskar liksom du djur och just hundar lite extra. Vet inte om du följt mig men hade ju planer på en vovve i somras som dessvärre gick i stöpet 😕 Men hoppet finns kvar. Människans bästa vän du vet 😉

Ja, tror mig vara ganska så medveten om att det för din del är katter som står högst på listan. Härliga djur det med :-) Tänkte faktiskt på dig när jag la ut mitt bidrag idag.

Tack för dina snälla rader hos mig Anneli. Nej, några tekniska bekymmer är det inte. Kanske hade det varit lättare att lösa 😕 ..men lite trögt är det nog för de flesta ibland. Känns väldigt skönt att ha ”mina bloggvänner”. Livet på en liten ö i medelhavet är väldigt trivsamt men inte alltid bara guld och gröna skogar. Vardagen är lika här som där. Det går upp och det går ner. Tur att det inte är helt statiskt 😉 Önskar dig en skön fortsatt dag !! Får vi kanske se några av dagens bilder på skåp, madrasser och filtar så småningom 😉oktober 24, 2013 – 3:03 e m

Anemonen - Wow vilka vackra bilder på Decibel. De är ursnygga.oktober 24, 2013 – 3:48 e m

Charlotta - Så fin, men här tycker jag faktiskt att de svartvita fotona känns väldigt bleka. I jämförelse så klart. Hon är såååå fin i sina färger! Blicken och pälsens glans kommer mycket bättre till sin rätt i färgporträtten. (Tycker lilla jag…och naturligtvis är hon fin på s/v-bilderna också.)oktober 24, 2013 – 8:25 e m

Pysselfarmor - Vilka fantastiska bilder!!oktober 24, 2013 – 10:03 e m

Lena Ericsson - så vackra ögon!oktober 26, 2013 – 6:57 e m

Sarah - vilken söt hund och fina bilder!oktober 31, 2013 – 7:32 e m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*