En kram

Jag vet att jag sagt det förut men när jag mår dåligt och behöver må bättre tar jag upp min ässkade Tufsen och kramar henne och pussar hennes söta lilla nos…håller henne hårt mot mitt hjärta och hon spinner….så högt och varmt och tryggt och automatiskt mår jag bättre!

Det finns studier att blodtryck blir bättre av att krama katter så det är bara att konstatera… Katter sprider tillfriskhet!

Titta på lilla nosen på bilden….visst vill man bara pussa den?? <3

Onsdagstema

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!

Monica o Jacob - Här märker vovvarna när man är sjuk och smyger upp och lägger sej bredvid, så mysigt;-)
Underbar bild
Ha en bra dag;-)oktober 30, 2013 – 5:12 f m

Violen på Brandholmen - Tufsen är så söt så jag förstår att det blir många pussar! Djur är verkligen hälsobefrämjande för många människor! Synd om alla allergiker som inte kan ha närkontakt!oktober 30, 2013 – 8:53 f m

Anemonen - Ja men det är bevisat att katter kanske även hundar har en positiv effekt på oss. Jättesöt är hon.oktober 30, 2013 – 8:59 f m

Beppan - Visst mår man bra av att ha djur omkring sig! Härliga att gosa med, både hundar och katter. Hundarna för ju dessutom med sig att man kommer ut på dagliga promenader…..

En riktigt go´ bild!oktober 30, 2013 – 9:00 f m

Hanna - Katter är verkligen rogivande. Att ha en spinnande katt i knät gör mycket för en orolig själ. Tufsen är jättefin. Ha det gott!oktober 30, 2013 – 10:23 f m

anki-itte - Önskar mig en katt, en söt som den på bilden.oktober 30, 2013 – 10:30 f m

Birgitte - Du har ret et kram kan vist helbrede de fleste ting 😉oktober 30, 2013 – 11:13 f m

Anitas Blogg - Malta - Djur är kända för att vara tillfrisknande för oss människor och din fina Tufsen är ett tydligt bevis. Ja, inte alla djur kanske. Vem vill ha en tiger hemma 😉 Själv väntar jag på min vovve. Människans bästa vän även den. Ha en skön fortsatt onsdag Anneli !oktober 30, 2013 – 2:17 e m

Marit Johansson - :) du skriver alltid så fint om din katt. Nu har jag ju ingen katt men två hundar som hjälper mig att tillfriskna när det behövs, så jag håller med dig!oktober 30, 2013 – 2:33 e m

Marja - Javisst, katter har en lugnande effekt. Synd att jag är allergisk mot katter. Men jag kan titta på fina bilder som denna och det har säkert också en viss effekt. :)oktober 30, 2013 – 3:01 e m

jeanette - Skönt med en sån lurveltuss som får dig att må bra.oktober 30, 2013 – 6:51 e m

Renée - Ungefär som en liten trubbig nos på en fralla aka Pittbulle. Gårdshundens nos är i största laget men han har världens mjukaste öron.oktober 30, 2013 – 7:30 e m

Rantamor - Jag skulle kunna pussa på nosen, men gör det inte och det beror inte på att kissen inte är söt, utan för att det skulle vara livsfarligt i vår familj…
tyvärr…

Tjing från Rantamor.oktober 30, 2013 – 7:37 e m

Freja - Håller helt med! När jag träffade min man hade jag två katter. Han tyckte inte så mycket om katter, men ville han ha mig så följde de ju med på köpet, så han vande sig. Så blev katterna gamla och dog och jag tänkte vi skulle vara utan katter ett tag. Resa och roa oss och inte ha några som väntade hemma. Det gick ett halvår så sa min man ”Vi måste skaffa katt. Jag står inte ut med dig när du inte har katt!” Jag stressade aldrig av och drev på honom likadant. Med en katt i knät är det svårt att stressa… De är livsviktiga för mitt välbefinnande!oktober 30, 2013 – 8:00 e m

Meta - Det var en gosig katt . Mjuk att ha vid sidan när man fryser.
ha en fin dag
Kram Metaoktober 30, 2013 – 8:47 e m

Pysselfarmor - Vet precis vad du menar….djur känner när man behöver tröst och stöd. Tufsen – ja även de andra kissemissarna – är sötaste gosingarna jag vet.oktober 30, 2013 – 10:28 e m

Rantamor - *ler* döda en familj skulle den nog inte den sötnosen,
men med Rantafars astma/allergi skulle jag nog inte ens pröva.
Själv skulle jag nog säkert må bara bra av att känna en kisse spinna i min famn.
Vi har ju haft en katt innan Rantafar blev sjuk där allt började med förstorat hjärta och sen har det bara öst på med sjukdomar.

Men vi är så glad för varje dag tillsammans.

Du vet att jag gillar dina kattfoton, och dom ögonen som dina kattor har är ju det vackraste.

Tjing från Rantamor i natten.oktober 31, 2013 – 2:48 f m

Rantamor - Glömde säga…
att fotot är taget en tidig morron när allt frusen dagg håller på att tina upp av morronsolen.
Det hade varit frost på natten och marken var nog fortfarande frusen och kall.

Var så vackert i skogen….oktober 31, 2013 – 2:52 f m

Annika - Att klappa, gosa och vara djur nära är inte bara jättemysigt utan de får oss även att må bra både fysiskt och psykiskt.
Forskning visar att våra husdjur hjälper oss att stressa av, sänker blodtrycket (som du skriver), lindrar smärta och produktionen av endorfiner (kroppens eget ”morfin) ökar, vilket får oss att må bra.
Å visst skulle man vilja gosa med Tufsen om man fick och pussa på hennes söta nos :-)november 3, 2013 – 3:02 e m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*