Makaroner

Jag har alltid varit nyfiken på macroner och när jag till slut fick ett paket med dessa kakor så blev det en stor gigantisk besvikelse! Jag hade tänkt mig små söta kakor med ljuvlig smak av citron, pistage, jordgubbar osv… Men det jag fick i min mun var en kaka som smakade mest mjöl med lite konstgjorda smaker! Jag blev så besviken! Jag hade räknat med att det skulle vara i princip maränger med god gegga i mitten! Gegga stämde, inte god men geggig. Resten stämde inte alls. Kakan smakade inte sött och gott!

MEN…de är söta och de är perfekta att fotografera och de gör sig bra på bild så det finns en fördel med dem så därför gillar jag dem än! Och kanske finns det någon därute som kan göra goda macroner! Vem vet…då kanske jag ändrar mig även smakmässigt! :O)

Torsdagstema

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!
AnnaKK - november 21, 2013 - 7:09 f m

Ja, visst gör sej de där alltid så himla bra på bild!? Och din blev urtjusig!! :-)

Har faktiskt aldrig smakat såna, och efter att ha läst ditt omdöme så känns det som om jag lika gärna kan låta bli… För jag har också trott att de är söta och goda, och skulle garanterat bli lika besviken som du! <:-)

Ha en fin dag!! :-)

Kakan - november 21, 2013 - 7:25 f m

Vilken häftig kombination mellan kaka och pärlor…

Nett - november 21, 2013 - 8:20 f m

De ser goda ut, har aldrig smakat dem så vet inte vad jag skulle tycka.

Fredrica Ganestål - november 21, 2013 - 8:45 f m

Fin bild! Jag har bara smakat en gång och tyckte inte heller om dem. Köpte en svindyr liten låda i en delikatessaffär och tyckte de smakade precis som du beskriver. Men jag ska prova riktigt färska, nybakade nån gång innan jag dömer ut dem helt. / Ica

Marja - november 21, 2013 - 10:01 f m

Vilket läckert stilleben det blev av de små kakorna. Jag har aldrig ätit macroner, men har också föreställt mig dem mycket söta. De ska bakas av mandelmjöl bl.a. och det brukar ju bli gott. Synd att du blev besviken. :(

Renée - november 21, 2013 - 10:02 f m

Snygga är dom i alla fall. Måste väl vara den enda kaka som blivit populär för att den gör sig bra på bild.

Meta - november 21, 2013 - 10:19 f m

Det gillar jag med många olika och inte bara att fota.
Ha en fin dag
kram Meta

Hanna - november 21, 2013 - 12:01 e m

Har varit nyfiken på dem jag med, men de är så dyra på kaféer. Jag skulle helst vilja testa en med choklad, kanske är godare än de konstiga färgerna. Snygga på bild gör de sig absolut!

Ha en fin torsdag :)

Anitas Blogg - Malta - november 21, 2013 - 12:15 e m

Dina macroner kom ju verkligen till nytta men på ett helt annat sätt än att bli söndertuggade i munnen 😉 Vacker bild och så fint arrangerat.

Thorgun - november 21, 2013 - 3:15 e m

SÅÅ snygga!! Men som du säger, de smakar skräp. Har testat tre gånger, på bra ställen, men precis som du säger,,, Kemiska smakämnen, mjölkigt, slibbigt, sötsliskigt men inte gott!!!

En plats i solen - november 21, 2013 - 3:47 e m

Jätte fin bild. synd du blev besviken på smaken…. har själv aldrig testat, blev mindre sugen nu när du skrev om det :(

jeanette - november 21, 2013 - 7:46 e m

Mums så gott och så fint arrangerat.

B i r g i t t a - november 21, 2013 - 8:52 e m

Håller med dig i allt. De gör sig absolut bäst på bild :)

Fröken Christina - november 21, 2013 - 9:43 e m

En av mina elever, som nu slutat, var duktig på macroner och hade det som UF. Hennes var goda eftersom hon använde riktiga smaker i allt. Det var citron- och lakritsmacroner, hallon, jordgubb och så en smak jag inte minns. Men sålde gjorde hon.

Hon var duktig på att fotografera mat och det gjorde nog sitt. Ditt foto är vackert och det ser sött ut även om det inte var det.

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*