Lucka 14

Jag älskar julpynt men allt som är fint är så sjukt dyrt!! Vem har råd att köpa en kula för 49:- när granen kräver 20 och de ska användas max 2 månader per år (och då är jag extra generös med användningstiden)? Det är verkligen att pressa ut så mycket ur högtiden som går! Så jag har i princip haft förbud hela mitt liv att köpa vackra julprydnader men i år har jag gjort en överenskommelse med mig själv! Jag har bestämt att jag får köpa ett par varje år och då inom ett 20-tal år borde jag ha till en hel gran! ;O) Så i år har jag redan lyxa till med tre fantastiskt vackra grankulor!

Dessutom har jag unnat mig denna fantastiskt vackra glasgran med kulor! Jag älskar den och tycker den är så fin!! Den är skör så mina kissar har inte ens fått lukta på den! 😉 Visst är den vacker?

Tänkte också passa på att göra lite reklam för A’la Foto på facebook. Jag såg nämligen idag att jag hade 290 gillare och jag har aldrig någonsin tänkt att jag kunde gå över 300 gillare men nu känns det så  nära! Bara tio kvar och sedan….den nalkande äran är inom räckhåll! Så är det någon som inte gillat och som gillar mina bilder och som har facebook får ni gärna gilla mig och så kanske kan jag få min julönskan uppfylld med över 300 gillare innan nästa år!!

—————————————————————————–
Flera adventskalendrar hos: * Twiggy, * LottaBeppan AnemonenKerstin

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!

Kerstins foto - Wow, vilken fantastisk gran! Kan tänka mig att det är till att skydda den ordentligt för katterna. Ha en fin helg!december 14, 2013 – 11:54 f m

fröken K | svensk amatörfotograf i Norge - OJ så fin den var. Aldrig sett något liknande! Wow, säger jag bara. :)december 14, 2013 – 11:56 f m

Anemonen - Jag har gjort reklam för dig på FB de första dagarna. Hoppades att fler skulle hänga på den här trevliga julkalendern. Bedårande fint foto idag. Vilken gran så fin och tindrande.december 14, 2013 – 7:03 e m

Beppan - Vackra skapelser! Kan tänka att det blir frestande för de fyrbenta….december 14, 2013 – 8:22 e m

AKP Photography - Maaagisk bilde 😀 😀december 15, 2013 – 7:20 e m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*