Lucka 15

Idag blir det inget juligt här inte! Nä, jag har laddat hem en provversion av ett program jag är intresserad av så det har jag testat under mina lediga stunder. Denna bild är en en sådan som sedan växte och blev något helt annat! Jag måste skryta lite och säga att jag har lärt mig massor nytt bara det senaste dygnet! Jag älskar att lära mig nya saker och inom bildredigering blir man verkligeln aldrig fullärd!

Så, på bild är vackra Hanna. Känns det som att detta är av mina bilder? Känner ni igen min stil?

Porträttfotografering – Modellfotografering – Porträttfotograf – Linköping – Östergötland

—————————————————————————–
Flera adventskalendrar hos: * Twiggy, * LottaBeppan AnemonenKerstin

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!

Beppan - Kul att få testa nya program – och få nya vinklingar på bilderna! Snyggt blev det. Lite annorlunda variant att se hos dig!december 16, 2013 – 6:45 f m

Anemonen - ROligt att testa nya saker. Jag tycker inte jag får tid att sitta vid så länge som behövs. Måste nog prioritera bättre för visst är det kul att lära sig nytt inom ps. Ny stil hos dig nu efter nya programmet.december 16, 2013 – 4:32 e m

Freja - Coolt!december 16, 2013 – 9:20 e m

Kerstins foto - Visst känner man igen lite men samtidigt är det nåt helt nytt. Men jag gillar det jag ser, kul med en ny sida av dig. :)december 16, 2013 – 11:51 e m

george - Extra-ordinary…december 23, 2013 – 10:08 e m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*