Lucka 16: Piece of cake!

Tisdagens tema är ”lätt” och då var valet enkelt! Det blir en bild på mina katter från julkortsfotograferingen detta år. Det är verkligen en piece of cake (lätt som en plätt) att få katter att posera fint på bild! Eller hur?
Njae….det kan vara så att jag bara hade tur! (eller också, vilket är sanningen, så har jag gudomligt snälla katter som verkligen kan posera!)

Katterna på bild är från vänster: Jezzibel, brunmaskad Helig Birma och bredvid henne sitter brorsan Pinocchio, chokladmaskad. Birma även han och helig!:)

—————————————————————————–
Flera adventskalendrar hos: * Twiggy, * LottaBeppan AnemonenKerstin

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!

Mormor - Just a piece of cake, men så flott en bit :) eller to.
Ha en fin dag.

http://www.starbear.no/mormor/2013/12/17/lett/december 17, 2013 – 4:44 f m

Lena och Tommy - Vilken julig fin bild på godingarna!december 17, 2013 – 8:20 f m

Violen på Brandholmen - Jag tror du skämtar! Det ligger säkert massor av jobb bakom den bilden för vad jag vet har katter en högst påtaglig egen vilja! Så fina de är med rosett som matchar ögonfärger!
Ha en bra dag!december 17, 2013 – 8:23 f m

Kicki - Helt underbart ljuvliga! Det kan inte vara lätt!!!december 17, 2013 – 8:25 f m

Klimakteriehäxan - Värdiga ersättare för vilken julkortstomte som helst!december 17, 2013 – 9:35 f m

Beppan - Det ljuvligaste julkort jag kan tänka mig!december 17, 2013 – 10:28 f m

Pysselfarmor - Helt bedårande!
Jag tror du mutar dem 😉december 17, 2013 – 10:55 f m

Anemonen - De är bedårande vackra och tåliga eftersom du kan sätta rosett på dem. Grantdecember 17, 2013 – 1:44 e m

Anitas Blogg - Malta - Så eleganta de ser ut :-) Undrar just hur lätt det egentligen var att få dem att ställa upp och sitta stilla. Hur som helst ett väldigt vackert julkort !!december 17, 2013 – 6:39 e m

Freja - Fantastiskt fina! Mina katter är ojämnt lätta att fota. Abyn gör vad som helst om han tror det kan ge en godsak så honom fotar jag jämt. Bengalen vänder rumpan till så fort jag tar i en kamera så henne har jag knappt ett enda foto på…december 17, 2013 – 8:36 e m

AKP Photography - Åååh sååå søte 😀december 17, 2013 – 10:55 e m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*