Lucka 23: Längtan

Nu tittas det och längtas efter tomten! Förväntan fyller luften och spänningen är stor! Men först en natt av pirr och nervositet men förhoppningsvis också lite sömn så man kan vakna tidigt och utvaknad och se om tomten kommit med några paket eller om man måste vänta ett tag till…kanske ända till mörkret kommer igen….Snälla tomten kom…jag har varit både snäll och oskyldig! Och kramat matte varje dag! Och aldrig bråkat för mycket på en och samma dag! Inte haft sönder någonting….  Jag är en snäll tjej trots mitt namn Bellebus! Och kom till mina andra familjemedlemmar också! De har också varit snälla…ganska i alla fall!:)

—————————————————————————–
Flera adventskalendrar hos: * Twiggy, * LottaBeppan AnemonenKerstin

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!

george - Much rather see beautiful ladies with Christmas apparel, but in case they don’t appear…

My apologies Anneli, for the infrequent visits of late, I’ve been somewhat sidetracked. But I would like to take this opportunity to wish you a joyous Christmas and creative new year.december 23, 2013 – 10:10 e m

Kerstins foto - Underbara bilder på skönheten. Borde inte du sälja dina bilder som julkort? Skulle gå åt som smör!
Nu önskar jag dig en riktigt God Jul Anneli. Hoppas att den blir riktigt fin.december 24, 2013 – 12:11 f m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*