God Jul!

Kära bloggläsare! Idag är det dopparedagen och jag hoppas att ni har det mysigt och som ni vill ha det! Här kommer ett litet julkort till er alla som besöker min blogg! Ni är guld värda och utan er skulle ingen blogg (och knappast bilderna heller) existera så varmt tack!

Jag önskar er alla en riktigt skön julhelg med allt som ni önskar av lugn och ro, glädje, mystik, kärlek och värme! Jag skickar också ut en extra varm och stor kram till er som inte har det helt bra. Ni som känner er ensamma och ledsna. Jag vet att denna helg är extra jobbig för många!

Ta vara på er allihop så ses vi efter julfirandet! KRAM!

MERRY CHRISTMAS!! I wish you all a very happy and enjoyful christmas with peace and love!

På julkortet är min absolut bästa vän, Tufsen! Hon är min ängel, mitt hjärta och min själ! Tufsen är en Helig Birma som är blåmaskad och har ett egentligt namn som är S*Possum’s Regina!

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!

imsy - Tack för att du gjorde en glad rivstart på min julaftonsmorgon! Blir så glad av ditt fina julkort också!

Önskar dig en riktigt God Jul!december 24, 2013 – 9:17 f m

Gunilla - God Jul Anneli!december 24, 2013 – 9:27 f m

Violen på Brandholmen - Ett underbart julkort! Vill önska dig och Tufsen en riktigt GOD JUL!december 24, 2013 – 10:01 f m

Anemonen - God Jul och tack för att du varit värd för kalendern. Ingerdecember 24, 2013 – 10:19 f m

Mad World - Helt bedårande!december 24, 2013 – 10:31 f m

Klimakteriehäxan - Vacker! De där ögonen … God jul!december 24, 2013 – 10:55 f m

ormbunke - OH så glad du gjorde mig av din underbara bild. Jag har tyvärr inte det riktiga julhumöret men med lite positiva tankar så skall det gå bra. Julkramar till dig från mig.december 24, 2013 – 1:42 e m

Annika - Önskar dig en riktigt God Juldecember 24, 2013 – 1:42 e m

Beppan - Finaste Tufsen! Har hon fått smaka på jullaxen?? Hon ser så nöjd ut….
Ett fantastiskt fint julkort :-)
Önskar dig en riktigt God Jul!december 24, 2013 – 2:56 e m

Anemonen - Jag förstår att hon är ditt allt. Vilken skönhet.december 25, 2013 – 10:23 f m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*