David

Jag har visat bilder på David förut (titta här) men här kommer några fler! Det var en snabb fotografering för det var riktigt kallt. Hösten/vinterns första riktigt kalla dag och jag tror att både David och jag var oförberedda på det då det varit så varmt innan. Men fotograferingen gick av bara farten och allt flöt så otroligt bra och resultatet är jag toknöjd med! Riktigt nöjd med! Jag har haft en av dessa bildidéer länge i min hjärna och just i denna fotografering fick jag till den och jag är så glad! Jag hoppas så klart att David är lika nöjd som jag är! Och så klart att ni andra också tycker om bilderna!

Porträttfotografering – Modellfotografering – Linköping – Östergötland

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*