Påsar är roliga!

Mina katter är efterfrågade så jag tolkar fredagens tema med en av mina älskade kissar! Min älskade Bellebus älskar plastpåsar…det är bland det roligaste hon vet att leka i. Men här har mamma Vippan sagt ifrån och tagit över sittplatsen i plastpåsen!

Fredagstema

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!

Monica o Jacob - Så fin.
Ja katterna kunde man hitta lite överallt i huset i påsar, kartonger o kylskåp bland annat.
Det gällde att ha ögonen med sej.december 27, 2013 – 6:14 f m

Violen på Brandholmen - Dina kattbilder kan man inte annat än älska! Bra att du visa dem!
Ha en skön fredag!december 27, 2013 – 7:58 f m

Hanna - Katter och påsar är en lustig kombination, de kan verkligen leka hur länge som helst och underhållande är det att se på. Bellebus ser dock ut att ha trasslat till det för sig.

Önskar dig en fortsatt fin julhelg!december 27, 2013 – 8:48 f m

Eva Trillian - Man kan ha mycket kul med enkla människoskaplser 😉 även när man är katt!
Sv: Tack för din fina ingående kommentar. Insikten finns där allt 😉 och jag är en väldigt social människa, när jag är där ute i världen. Inte så äventyrlig, men social – när jag är hemma njuter jag av avskildheten samtidigt som jag får lite action-abstinens. Det är komplext att vara människa 😉 Inga klagomål, bara ett överseende, mentalt, leende över mig själv!
Önskar dig en skön helg!december 27, 2013 – 9:11 f m

Freja - Fantastisk fina katter du har1december 27, 2013 – 6:28 e m

Anemonen - Oh ja det är de. Jag minns våra katter hur roligt det var på julafton med alla papper och band. Önskar jag hade haft några foton på dem. God fortsättning och jag gillade din julkalender, och tycker det var lite synd att inte fler deltog för man kunde ju göra det tillsammans med någon annan fotokedja.december 27, 2013 – 8:00 e m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*