Barnporträtt i Linköping

Året börjar lida mot sitt slut och jag håller på att fixa lite och det innebär lite nyheter här förhoppningsvis. Kanske inte inom den snaraste framtiden men förhoppningsvis i januari i alla fall! Detta, plus årskrönikan, gör att jag går i genom årets bilder och minns tillbaka och då såg jag denna! Det är inte klokt vad många bilder jag inte visat och detta är en av alla dem! På bilden är söta Ellen och mamma Anna. Jag fotograferade Ellen på hennes ettårsdag och det var så roligt att få göra det! Detta är en av alla mina favoriter från den fotograferingen! Visst är de fina? Och visst får det en att längta lite grann till våren! ;O)

Barnporträtt – Ettårsfotografering – Porträttfotograf – Linköping – Östergötland

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/67/134967/alafoto.se/public_html/blogg/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

ormbunke - Söta båda två och en härlig bild när man kan fota utomhus. När man inte har speciell utrustning blir det att använda blixt och det är jag inte så glad för. Ha en fin fortsatt helg i dina fotogömmor.december 29, 2013 – 11:55 f m

Åke - Vilka ögon :) Snyggt!december 30, 2013 – 12:00 e m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*