Julkalendern 12 december

Anita gissade i förra inlägget att jag varit i Brunneby för att jag sjungit i kyrkan…eller lyssnat på någon. men nej det det var faktiskt helt fel! Och jag var inte i kyrkan utan att jag var bredvid kyrkan. I Brunneby musteri där de har en julmarknad denna helg. Min absolut första julmarknad i år och det var jättemysigt! Och alldeles lagom stor för mig som egentligen inte alls är särskilt förtjust i marknader! Men vad gör man inte för sin kameras skull! ;O)

Glögg är gott men som kola? Vad tror ni om det? Jag vågade inte prova men jag ångrar mig nu! *suck*

Denna vita Glögg har jag inte smakat och dumt nog missade jag att köpa den men deras vanliga är fantastiskt god!

Visst är kaninerna söta? :O))

De här vackra glaskulorna är målade av en kvinna som heter Irene Forslind och bor på landet utanför Linköping! Otroligt vackra är de! Kyrkan på nedre bilden är min barndomskyrka Vårdnäs!

Detta blir min lucka nummer 12! :O)

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!
Anita - december 12, 2008 - 10:13 e m

Aha … det var inte sång. Men visst är det härligt med julmarknad. Jag blev alldeles salig när jag såg de underbart vackra julgranskulorna. Vilket hantverk. Och så roligt det måste vara att se din barndoms kyrka. Måste också säga att färgerna i dina bilder är fantastiskt klara och vackra.

En härlig lucka nummer 12 … nästan lycka nummer 12 :)

Ha en skön Luciadag imorgon!

Kram Anita

Ditte - december 14, 2008 - 1:29 f m

Aaah, härliga, inspirerande och sköna marknadsbilder!
Dem gjorde mig glad!! :-)

Kram! / Ditte

Anneli - december 15, 2008 - 12:23 f m

Anita: Nej inte sång utan julmarknad och det var supermysigt! Ja visst är de vackra! Kulorna! Otroligt vackra och det hade jag gärna köpt en men jag vet att Vippan hade älskat den till döds…direkt! ;O) Kram Anita

Ditte: Kul att jag gör dig lite glad och inte bara avundsjuk! ;O)
Kram till dig också! :O))

mojje - december 15, 2008 - 10:03 e m

Oj, tänk att en adventslucka kan innhålla så mycket, det gjorde aldrig mina när jag var mindre. -Kul och vackert tycker jag!
Morgan

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*