Fängslande


Naturens mirakel finner jag exceptionellt fängslande och tack vare kameran får jag möjligheten att uppleva den på ett helt annat sätt än om jag inte hade haft mitt fotograferingsintresse! Jag menar, innan jag fotograferade stod jag inte en timme och studerade ett blad och följde varenda bladnerv med spänning! Jag försökte inte se detta blad från alla vinklar för att se varifrån ljuset föll finast in så mönstret från nerverna framträdde tydligast! Och tack vare detta fotograferingsintresse har jag nu fått uppleva dessa blad med dessa fängslande nerver och jag får uppleva dem om och om igen tack vare bilderna jag tagit! Och kommer ta, för än har jag inte tagit den perfekta bladnervsbilden! 🙂

onsdagstema_fangslande_bladnerver

Onsdagstema

,

11 svar till “Fängslande”

 1. Ja det är obeskrivligt fängslande med naturens detaljer – oj nu längtar jag plötsligt så mycket efter mitt macro-objektiv 🙂
  Fascinerande mönster!

  Ps. Nej jag kan inte ungerska bara några ord. Vi åker så ofta vi kan till Budapest

 2. Blir fängslad av din bild! Den är oerhört vacker i sin enkelhet! Får erkänna att jag aldrig har studerat ett blad så in i minsta detalj förut! Här har du öppnat mina ögon!
  Ha en bra dag!

 3. Visst är det spännande med naturens under, hur liksom allt fungerar så perfekt och bladet får sin näring. Vackert fotat, du är duktig på makro. Ha en fin dag!

 4. Fantastisk bilde, tatt av ein flink fotograf !!
  Du har rett, interessa for fotografering aukar når ein får fine resultat..

  Fin kveld frå Anne-Mati

 5. Naturen är fängslande, och även fotografering! En hobby från min ungdom som jag så smått håller på att återupptäcka!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *