Gammalt och nytt!


Som ni ser har min blogg genomgått en helrenovering. Den är härligt fräsch nu efter att ha haft samma tema och sett i princip likadan ut från jag startade 2008. Det känns så otroligt skönt och jag trivs så ypperligt bra i min blogg nu! Jag hoppas att även ni ska göra det! Det finns ännu lite små detaljer att fixa i ordning men det mesta är klart! Ni får säga till om något är oklart eller inte fungerar men som ett litet tips på en nyhet kan ni nu även gilla mina inlägg och då blir det koppling till facebook. Just nu skriker gillaknapparna tomma med gillningar men kanske finns det någon som vill ändra på det någonstans! ;O)
En annan nyhet är att det lätt går att kontakta mig om man skulle vilja. Finns både i översta menyn och under varje inlägg! Så har ni frågor, eller tänker på något särskilt så var inte blyga…hör av er vetja! 🙂
OCH den tredje nyheten som jag gillar lite extra, är att det nu går att söka i min blogg. Så är ni tex nyfikna på vad jag gjort för andra tulpanbilder går ni bara upp i sökrutan och skriver ”tulpan” och fram kommer massor med inlägg om just tulpaner!

Det är fantastiska Ulrica Hållén som hjälpt mig även denna gång (hon hjälpte mig även 2008) och hon är otroligt duktig och har gjort ett strålande jobb! 🙂  VARMT TACK Ulrica!

Tisdagens tema är skräp och då visar jag en bild på en tulpan som många skulle anse passerat bäst-före-datum och därför vara skräp!

Copyright Anneli Larsson www.alafoto.se

,

13 svar till “Gammalt och nytt!”

  1. En mycket trevlig sida du gjort. Jag gillar den och den mjuka rosa bakgrunden är mycket behaglig. Tydligt var man kan kontakta dig och gilla. Bra jobbat av dig och du tulpaner är så tacksamma fotoobjekt. Det är fina i vilket stadium som helst.

  2. Snyggt nytt utseende! Härliga färger och snygg layout med bilden överst på sidan som ser liksom ”fasttejpad” ut 🙂 jag tycker definitivt det nya utseendet passar din blogg! En sak jag tänkte på var att i footern längst ner på sidan, under inläggen, så kunde du kanske ha ”arkiv” och ”kategorier” som drop-down istället för att alla ska synas? För det blir en sån himla lång radda – du har ju ett gediget arkiv och många kategorier. Inte för att det stör direkt kanske, men det var bara något jag tänkte på när jag scrollade ner på sidan. Annars så gillar jag verkligen den lilla bilden på dig och texten som hör till på ”hem”-sidan, innan inläggen kommer. Personligt och bra!
    Jag har också gett min hemsida en makeover, det hör väl kanske till när man kommer in i ett nytt år osv… 😛 titta gärna in och säg vad du tycker! Blir jätteglad över all slags feed back, det är ju svårt att veta om besökarna tycker att det ser bra ut eller ej.
    Ha det gott och keep up the good work 🙂

  3. Underbart vacker, vackrare än som blomsterknopp! De flesta blomster fortsätter vara vackra även då de vissnar ner, det är bara i betraktarens öga vi inte alltid ser det.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *