Julkalendern 13 december

Det är så vackert ute nu för det är massor med snö. Varenda litet träd och buske är täckt med de vackra vita flingorna! Världen blir så tyst av snö! Jag har tagit en promenad i eftermiddag och det enda som hördes var knarret från snön när jag gick! Så underbart härligt! :O))

Jag hoppas ni har det lika fint som vi har det här och att ni har och har haft en fin luciadag! Själv har jag varken sett eller hört någon Lucia men jag har gett mig själv lite stämning genom att sjunga ”Natten går tunga fjät” ;O))

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!

Anita - Ååååh … vilken helt underbart ljuvlig vinterbild. Så där ska det bara se ut i december … på Luciadagen. Du skulle se hur det ser ut här. Mörkt och grått. Inte en snöfläck. Bara tunga grå moln. Men jag är så glad för din skull för jag vet att du njuter av snön. Hoppas du får njuta länge av den.

Tack igen för din helt fantastiska vinterbild. Den kan jag titta på länge.

Kram Anitadecember 13, 2008 – 9:24 e m

Ditte - Usch!

Fy!

Vad äckligt!!

😉

Snälla, får jag trolla upp mig till dig en stund. Bara få njuta liiiite….?

Det blir ingen kram idag! Jag är alldeles för avundsjuk för det! / Ditte 😉december 14, 2008 – 1:32 f m

Magnus - jag vill ha snöööö kom lite för några dagar sedan men som vanligt får det inte ligga kvar här nere i södern…skön bilddecember 14, 2008 – 4:18 e m

Anneli - Anita: Usch vad tråkigt för er och du bor så nära så jag är rädd för att ni kommer smitta! Men hoppas inte på det…hoppas snarare vi smittar er! ;O) Roligt att du gillar bilden! Du får titta hur länge du vill! :O)) Kram!

Ditte: INGEN KRAM???? VAD MENAS?? Jag har full förståelse att du är avundsjuk och du är så varmt välkommen hit och njuta…men du…ta inte med skånelands väder hit! Det får ni gärna behålla i Skåneland! ;O)
En extra stor kram till dig! :O)

Magnus: Jag förstår att du längtar efter snö! När vi haft sån här underbar snö i mängd så minns man verkligen hur fantastiskt och magiskt det verkligen är! Tack för att du gillar bilden! :O)december 15, 2008 – 12:16 f m

ulrica - Men himmel… vart har du flyttat??? Till djupaste norrländska skogarna :o)..

Skämt åsido.. ENASTÅENDE vackert!! Jag är alldeles hänförd.

Kan man få komma till dig på privatlektion kanske??

Stor KRAAAMdecember 15, 2008 – 7:20 f m

Anneli - Ulrica: Men vad roligt att du är här och hälsar på! Så glad du gör mig! Och att du gillar bilden det tar jag nästan för givet med tanke på vad du tycker om snö! ;O))
Ja, kanske ska jag börja med privatlektioner…kanske kan bli min nya karriär! ;O))

Kram på dig!december 17, 2008 – 1:23 f m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*