Hjärtat

Ser ni att pelargonblomman nästan ser ut som ett hjärta?

Ibland uppenbarar sig de mest fantastiska saker i en bild…eller i en tanke….eller man får en märklig idé som man inte vet om man kan genomföra! Jag är just nu sjukt stressad så jag drömmer massor konstigt på nätterna…de timmar jag faktiskt sover! Jag förstår inte att det ska vara så svårt att kontroller sina känslor och reaktioner! Jag är väldigt medveten om mina känslor och reaktioner men kan ändå inte styra. Månaden kommer ta slut och det som stressar mig kommer blekna och jag kommer komma tillbaka till mitt vanliga jag igen….och tills dess får jag göra sånt som får mig att må så bra som möjligt! Till exempel redigera bilder! Det är verkligen avkopplande om man tar sig tiden!:)

fredagstema_rosor_pelargoner

Fredagstema

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!

Hanna - Känner igen mig i det du skriver. Att redigera bilder är verkligen ett sätt att stänga ute allt runtomkring för en stund, att stressa av. Samtidigt blir jag aldrig nöjd med mina bilder, skulle kunna redigera i evigheter.

Jättefint stilleben du skapat och pelargonen ser ju verkligen ut som ett hjärta. Gillar även flaskan med det lite dammiga locket, mycket effektfullt. Ha en fin fredag och försök att slappna av <3januari 24, 2014 – 2:01 f m

B i r g i t t a - Vilket vackert stilleben du skapat! Allt harmonierar och dessa gamla medicinflaskor är ju lite kult :)
Så konstnärligt!
Ha en fin fredag Anneli!januari 24, 2014 – 3:06 f m

Beppan - Så vackert! Ett riktigt konstverk har du skapat med den bilden!!

Här är en till som kopplar av med fotoredigering. Alldeles för länge in på nätterna ibland…januari 24, 2014 – 8:48 f m

Violen på Brandholmen - Härligt stilleben med fin kontrast mellan blommor och flaskor! Redigeringen är helt underbar!januari 24, 2014 – 8:53 f m

Anemonen - Det är alltid lika kul att leta figurer i naturen. Det gillar jag. Visst ser den ut som ett hjärta. Ett utomordentligt vackert och romantiskt stilleben.januari 24, 2014 – 9:36 f m

Mormor - Å redigere er en syssel som krever mye oppmerksomhet, heldigvis. En smule virkelighetsflukt.
Vakkert ble det :)
Ha en fin dag.

http://www.starbear.no/mormor/2014/01/24/en-liten-glipe-i-snevaeret/januari 24, 2014 – 9:54 f m

Frida - FotograFia - Jättefin bild! :)januari 24, 2014 – 9:55 f m

Eva Trillian - Tid att redigera bilder är väl värt att ta om det lugnar en stressig själ! Så jag hoppas du redigerar mycket nu när du kan!
Stress är inte roligt!januari 24, 2014 – 12:18 e m

Naturglede/Randi Lind - Vakkert bilde!!!!!januari 24, 2014 – 2:37 e m

Lottisen - Jättervacker bild! Drömmar kan vara svåra att förstå ibland men brukar vara intensiva just i stressiga perioder, hoppas du får varva ner lite i helgen!januari 24, 2014 – 3:57 e m

Anita - Malta - En otroligt vacker skapelse Anneli !! Hoppas du har fullt upp med redigering inför helgen så du kan koppla av. Stress är ett gissel men tids nog kommer vi i balans igen. Önskar dig en skön helg från ett väldigt blåsigt Malta :)januari 24, 2014 – 6:14 e m

Freja - Jag är oxå i en situation där jag behöver hitta min energi igen. Och visst är bilder ett bra ställe att hitta energi i! Din bildkomposition är vacker!januari 25, 2014 – 9:00 e m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*