Bellebus provsmakar

Japp, det var dagen idag som Bellebus provsmakade årets tulpaner för första gången (och sista förhoppningsvis) Medan brorsan Pinocchio drog ner tavlor från väggen så de gick sönder och samman….det är ett under att man älskar dem så mycket som man gör för ibland….ibland blir man lite galen på dem! Pinocchio och jag har varit osams i två dygn nu för han är överallt och gör ALLT han inte får! Det är som att han kommit i någon trotsålder! Och som sagt, idag kulminerade med sönderslagen tavla medan Bellebus mumsade lite mera oskyldigt på de goda tulpanerna! Vad gör då Pippis och Tufsen under tiden undrar ni? De tittar på och konstaterar tillsammans med mig att kattungarna är bra jobbiga ibland……

onsdagstema_nedhangande_bellebus

Om ni undrar vad detta har med nedhängande att göra så ber jag er titta på Bellebusens morrhår! Visst hänger de neråt? Även ifall hon skulle haft huvudet rättvänt hade de ändå hängt neråt! De gör det när hon bråkar! ;O)

Ni som gillar mina katter och vill se mera av dem så kan ni följa dem på alafoto på instagram. Där finns många vardagsbilder på mina troll! Man behöver inte ha ett konto på instagram för att se bilderna, men däremot om man vill kommentera eller gilla! Men tänk på att bilderna gör sig bäst på liten telefonskärm! 😉

Onsdagstema

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!

Monica o Jacob - Här finns en som också vill ha
allt han inte får oavsett hur mycket
leksaker och godis man ger honom.
Vilken fin bild underbara blå ögon;-)februari 5, 2014 – 12:21 e m

Kerstins foto - Oh ja, helt klart nedhängande. Härlig bild….äter inte dina katter tulpaner? Konstiga dom är! 😉februari 5, 2014 – 1:08 e m

Anemonen - Hi hi de är som småbarn de ljuvliga små dunbollarna. Jag vet hur kattungar kan vara. Mina hängde i gardinerna hugaligen, men tavlorna fick vara ifred. Numera har jag inga men njuter av dina bilder av vackra med stamtavlor. Tulpanerna gäller väl som gräs kan jag tro De behöver väl rensa magen:-)februari 5, 2014 – 4:35 e m

Rantamor på näthinnan - Men hur många kattor har du ???
Snygga är dom iallafall fast säkert lika busiga som resten av bondkattor…

Tjingelingen från Rantamor.februari 5, 2014 – 5:49 e m

Freja - Hahaha, här slutade jag med krukväxter när min sjuttonåriga burma var kattunge. Han gick med liv och kraft in för att knuffa ner krukorna, medan hans moster älskade att kura ihop sig och sova PÅ växterna… På bara någon månad lyckades de med gemensamma krafter ta död på alla växter i vårt hem… Så då valde jag förstås bort växter… Någon enstaka gång kommer det in tulpaner här, dem äter de upp nattetid… Och jag valde oxå nedhängande morrhår som mitt bidrag…februari 5, 2014 – 6:04 e m

Naturglede/Randi Lind - Vakkert bilde i fine farger.februari 5, 2014 – 6:21 e m

Anita - Malta - Verkar vara full fart i familjen hos dig 😉 Visst hänger Bellebusens morrhår nedåt. Även om de nu inte gjorde det så är bilden helt underbar, ja, som alltid.
Trodde man måste ha ett konto för att se bilder på instagram 😕 Bra, då ska jag kika mer på dina härliga troll. Tror jag ska skaffa en bättre mobil och göra som ni andra. Instagram verkar kul :-) Ha en skön fortsatt kväll Anneli önskar jag dig från Malta 😎februari 5, 2014 – 6:54 e m

Hanna - Hihi, hon ser ut lite som om han blivit tagen på bar gärning där hon mumsar tulpaner 😉 Ha det gott!februari 5, 2014 – 9:40 e m

Ninnie - Fina lilla katten! Tulpanblad äter min katt på också…Längtar väl efter grönt gräs ute att tugga på. Härlig bild.februari 5, 2014 – 10:30 e m

Anita A - Helt klart att morrhåren hänger nedåt på din söta katt!februari 5, 2014 – 11:08 e m

Pysselfarmor - Absolut nedhängande. Kissemissarna vill nog ut och springa kanske
;-))februari 5, 2014 – 11:24 e m

Leena - Nog ser hon lite skyldig ut! Och lite kan du väl unna henne, tulpanerna är ju fina ändå … Fast jag undrar lite hur det är med blommor i allmänhet om de vill smaka på allt, en del är ju giftiga. Men de kanske är så kloka att de låter bli dem.februari 6, 2014 – 1:59 e m

Anki-itte - Såå, inte visste jag att man kan se på morrhåren när katten busar. Intressant. Vacker bild.februari 6, 2014 – 3:29 e m

B i r g i t t a - Älskar alla dina kattbilder <3 <3 <3 Söta nedhängande morrhår :)februari 8, 2014 – 1:29 f m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*