I like


Dessa tog jag i natt och jag måste säga att jag gillar dem! Mycket! Det är roligt med former. Abstrakta former och så så klart färg! Jag älskar färg men det visste ni väl redan gissar jag! 😉 Det var likadant förra året när jag skulle fotografera tulpanerna jag hade här hemma. Vasen blev helt plötsligt så mycket mer intressant! Roligt när sånt händer som man inte räknat med! 🙂

vasen1

Men självklart, för sakens skull, måste tulpanerna få vara med så här kommer de! Kanske från en annorlunda vinkel än vad som vanligtvis bjuds men jag gillar denna också! Gör ni?

vasen

Torsdagstema


9 svar till “I like”

 1. Handtaget blev en frän bild med ljuset som speglar sig, kul med folk som ser saker på ett annat sätt än vanligt
  Ha en fin dag
  Kram Meta

 2. Hej och tack för kommentaren!
  Tack vare dig så har jag hittat tillbaka till torsdagstema och I like. Följer din blogg med bloglovin och när jag fick se din härliga abstrakta bild på tulpanvasen kunde jag inte motstå att göra ett eget inlägg på min blogg.
  Tiden räcker liksom inte till ibland nu när man flyttat hem till Sverige och bloggande.
  Ha en bra dag/ Kram Annelie

 3. Håller med dig när det gäller att välkomna alla överraskningar man bjuds på under fotograferingen.
  Jag gillar också färg – egentligen – men just nu gillar jag mina bilder bättre i sv märkligt nog 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *