Tvättdags

Det är inte lätt att lära sig den rätta tvättekniken men med övning så går det…efter ett tag! Det är inte heller lätt att komma åt överallt så att ta ett rejält grepp om benet för att inte tappa balansen är en väg att gå! 😉 Detta är Bellebus när hon var liten och skulle lära sig mästerligheten i att hålla sig ren! Nu är hon fantastiskt duktig på det och är helt klart den renligaste av alla mina katter! Och den absolut sötaste just under tvätt då hon har en alldeles egen, bedårande stil (upp och ner med tassarna ovanför huvudet).

Jag är lite kattungesjuk just nu…längtar för bövligt mycket efter kattungar men tyvärr finns det ingen möjlighet för det i vår familj då alla mina älskade kissar är kastrerade! Men drömma går ju alltid….och njuta av gamla bilder!:)

tisdagstema_ren_bellebus

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!

Pysselfarmor - Världens goaste ulltroll som gör sig ren!februari 11, 2014 – 7:15 f m

Eva Trillian - Även fluff måste tvättas ibland förstås 😉februari 11, 2014 – 7:26 f m

Marie Johansson - Katter är helt bedårande varelser,själv var jag inne och tog några bilder på min dotters katt som är blandning ragdoll-bengal,bilder finns i ett par inlägg på bloggen kram mariefebruari 11, 2014 – 8:18 f m

Hanna - Åh så söt, riktigt fin där hon ligger och badar :) Kattungar är verkligen härliga! Ha en skön tisdag.februari 11, 2014 – 9:41 f m

Ingrid - Den kissen ser ut att må riktigt bra efter att ha tvättat sig får man förmoda.februari 11, 2014 – 9:59 f m

Anne-Mari - Ååå, så nydeleg !
Herleg bilde :)februari 11, 2014 – 10:47 f m

Mias Mix - Ljuvligt med kattungar! Vi hade två katter och steriliserade båda efter att de fått varsin kull (som vi sålde). Precis när vi steriliserat den sista blev den första överkörd… Åh vad jag ångrade att vi hade steriliserat Troja. Vi skaffade då den svarta hanen som sällskap, men hade mycket hellre haft en kull ungar till. Ha en bra vecka!februari 11, 2014 – 12:18 e m

Anita - Malta - Tänkte på katter när jag såg temat och tänkte på dig att nu får vi säkert se en misse 😉 Fantastiskt att de alltid är så måna om att hålla sig rena och din bild är som vanligt underbar.februari 11, 2014 – 2:25 e m

AKP Photography - Åååh for et herlig bilde 😀 Gleder meg til jeg får mine egne kattugner 😀februari 11, 2014 – 2:39 e m

Meta - Det ser allt bra mysigt ut när din ulliga gulliga katt ligger i korgen
Ha en fin kväll
Kram Metafebruari 11, 2014 – 4:55 e m

Cecilia Artista - Katter är verkligen mästare på att tvätta sig och hålla sig rena! Om och om igen många gånger per dag.

Jag förstår att du längtar efter kattungar. Det gör jag med! Ja även efter en liten hundvalp. Men än så länge får jag nöja mig med grannkatten som hälsar på flera gånger dagen!februari 11, 2014 – 5:01 e m

Scaniatjejen - Åh vilken liten sötis! Så himla gulligt! De är så söta när de fortfarande inte har full koll också, samma med hundvalpar.=) Förstår att du längtar när du kollar på såna här bilder! Ha en skön kväll!februari 11, 2014 – 5:36 e m

Monica o Jacob - Lika ljuvliga att titta på varje gång;-)
Ha en skön kvällfebruari 11, 2014 – 6:16 e m

B i r g i t t a - Vem blir inte kattungesugen med en sådan bild framför ögonen :)
<3februari 11, 2014 – 6:31 e m

Leena - Sicken söt, ren kisse! Det är härligt att titta på när katter tvättar sig. De är väldigt systematiska, och blir så förnärmade om man tittar på dem för länge då.februari 11, 2014 – 7:01 e m

Lottisen - Så söt!!! Underbar bild!februari 11, 2014 – 7:07 e m

Beppan - Så ljuvlig….
Katter är ju helt otroliga på att hålla sig rena.februari 11, 2014 – 7:08 e m

Freja - Åhh, vilken fantastisk bild! Och jag skulle oxå så gärna ha en kattunge igen, men mannen har egentligen bara gått med på två katter… Vi skaffade bengalhonan för att vi trodde att burman var på väg att tackla av och abyn vill ha sällskap… Nu är burman lika pigg som någonsin och jag njuter av att ha tre katter, men det har inte gått att lura i honom att vi behöver en fjärde…februari 11, 2014 – 7:10 e m

Matfarbron - En katt tar alltid gott om tid på sig att slicka sig ren!februari 11, 2014 – 8:08 e m

Stare Ström - Söt!!!februari 11, 2014 – 8:19 e m

paula i pörtet - Hej, katt var det första jag tänkte på när jag såg veckans tema. Världens renligaste djur, inte bara för det ständiga tvättandet utan även för att de sköter sin hygien så fint. Jag hade två kattungar i somras som kom till ”av misstag”, plötsligt en dag pep det under bäddsoffan o där låg de! Så snart de öppnat ögonen började de gå på lådan, tänk om alla djur blev rumsrena så direkt. Underbart vackert foto på en vacker kissefebruari 11, 2014 – 8:52 e m

Marja - Så söt! Katter är ju verkligen renliga av sig och de små lär sig snabbt. :)februari 11, 2014 – 11:47 e m

Marthe Charlotte Drageland Klausen - For et herlig bilde! Fotografiene dine er flotte :-)februari 12, 2014 – 7:38 f m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*