Dyrkan

Kan man göra annat än dyrka dessa varelser som bor under samma tak som jag? De kan driva mig till vansinne, som när Pinocchio gräver och äter i sladdarna för att få uppmärksamhet! De kan få min själ lagad igen, som i  gårkväll när jag var ledsen och satt på golvet och grät och Bellebus direkt kom för att trösta! Eller de kan ge sån kärlek, som när Tufsen kommer varje natt och ska in i min famn och där sova kramandes hela natten! Det räcker inte med att ligga bredvid…jag måste ha armen om henne, helst så hon kan lägga sitt huvud på min arm! De kan också bringa sån glädje, som när Pippis kommer springande allt vad hon orkar och ska hoppa upp i fönstret men hoppar liiite för tidigt och når inte riktigt fram utan ramlar ner på golvet och i samma stund som hon träffar golvet har hon flugit i väg igen för att ge sig på nästa fönster!

Jag vet att jag sagt det förut men dessa ljuvliga vänner, mina bästa vänner, ger så mycket och jag skulle inte kunna tänka mig ett liv utan dem! Här, till detta tema, får Bellebus representera dem allihop. På bilden smyger hon på mig över handfatskanten, funderandes om hon ska hoppa upp i handfatet eller om matte skulle bli upprörd då! Det slutade med att hon sprang i väg utan att hoppa upp och både hon och jag blev nöjda med resultatet! ;O)

onsdagstema_bellebus_dyrka

Onsdagstema

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!

Eva Trillian - Din kärlek till dessa små flufffbollar är härlig att läsa om/se på bild :)februari 12, 2014 – 7:40 f m

Renée - Faktiskt inte så stor skillnad på dina fyrbenta och mina dito förutom att mina säger vov istället för mjau. Just nu ligger dom i samma korg bredvid mig med nosarna tryckta mot varandra och snarkar, högt!februari 12, 2014 – 8:02 f m

Mormor - Har man katt, så er man i alle fall en ”dyrker” av det feline :)
herlig bilde, herlig katt.
Ha en nydelig dag :)

http://www.starbear.no/mormor/2014/02/12/onsdagstema-200/februari 12, 2014 – 8:46 f m

Anemonen - Nej det kan man inte för de är bedårande.februari 12, 2014 – 9:29 f m

Marit Johansson - Vilken ljuvlig bild, att du älskar dina katter går inte att ta miste på och jag är övertygad om att kärleken är besvarad!februari 12, 2014 – 11:46 f m

Scaniatjejen - Jag förstår dig precis, känner samma för min älskade Morris! Det är sann lycka att ha så kära husdjur.=) Härlig bild på älsklingen din, det syns att hon funderar på hyss!;-)februari 12, 2014 – 12:08 e m

Lottisen - Så söt hon är, det är verkligen ljuvliga varelser och man kan förstås inte annat än dyrka dem!februari 12, 2014 – 1:19 e m

Rantamor på näthinnan - Underbart foto på en busig dyrkad kisse…

Tjingelingen.februari 12, 2014 – 2:49 e m

Lena - Tittut 😉februari 12, 2014 – 2:57 e m

Monica o Jacob - Ja vad vore livet utan våra fyrfota vänner, saknar katt mysigt att somna till spinnandet;-)
Men en vacker dag blir det nog ett jamande här igen;-)underbar bild som vanligt.
Ha en skön kvällfebruari 12, 2014 – 3:18 e m

Leena - Katter ska man dyrka, inget snack om saken! De är till för det, och vet det också. Men det kan man vara när man är så söt.februari 12, 2014 – 4:02 e m

Marja - Men hur söt får man vara. Har du fyra katter? Jag är tyvärr allergisk, så jag kan inte ha en enda, men jag har full förståelse för att du dyrkar dina. :)februari 12, 2014 – 6:37 e m

Anita - Malta - Visste väl det 😉 En helt underbar bild på en av de dyrkade :-)februari 12, 2014 – 7:22 e m

Freja - Härlig bild och jag känner verkligen igen mig i din text. Och jag gjorde samma tolkning som dig! Min burma vill sova i min famn på natten, med huvudet på min arm. Vilken lycka det är att få sova på det sättet!februari 12, 2014 – 7:52 e m

Kerstins foto - Jag förstår dig så väl, känner samma för våra tre missar som sprider glädje och rackartyg om vartannat. :)
Underbar bild på din glädjekälla.februari 12, 2014 – 10:02 e m

ormbunke - Underbart med sådan kärlek. Och de dyrkar dig tillbaka också. Ha de gottfebruari 12, 2014 – 10:34 e m

Ninnie - Fina lilla katten…de är såna underbara djur!februari 13, 2014 – 11:53 f m

B i r g i t t a - Absolut inte – man kan inte värja sig från att dyrka dem :)
Underbar bild – som vanligt :)februari 14, 2014 – 10:42 e m

B i r g i t t a - Röstningen har börjat – Lycka till!februari 16, 2014 – 12:15 e m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*