Min ängel

Ni som är med i fototrissen vet att söndagens trisstema var djuriskt och då visade jag tre av mina katter. Jag har fyra men ska det vara tre bilder då visar jag tre bilder, även i fall det känns i hjärtat att en blir lämnad utanför! Så därför blir tisdagens tema så självklart! Förvisso hade det varit lika självklart utan fototrissen men ändå! För det absolut mest värdefullaste jag har i mitt liv är min ässkade Tufsen! Hon är mitt hjärta, min själ, min sötaste lilla ängel med världens vänligaste ansikte! Jag kan bara sitta och titta på henne och fyllas av kärlek! <3

tisdagstema_tufsen_vardefull

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!
Monica o Jacob - mars 4, 2014 - 6:02 f m

Underbar bild, ja vad vore livet utan dom.
Ha en bra dag.
http://ingemix.bloggplatsen.se/2014/03/04/10579874-tisdagstema/

Eva Trillian - mars 4, 2014 - 7:27 f m

Tveklöst värdefull – du visar det tydligt och fint!

Lajsas Fotografi - mars 4, 2014 - 7:57 f m

Så himla vacker bild på nåt så värdefullt! =)

Violen på Brandholmen - mars 4, 2014 - 9:10 f m

Helt oväntat var det inte att få se din älskade Tufsen! Henne kan man se hur många gånger som helst, hon är ljuvlig!
Ha en bra dag!

Hanna - mars 4, 2014 - 10:30 f m

Naturligtvis är kissen överst på listan av värdefulla saker i ditt liv. Jättefin bild, hon ser ut att njuta där framför kameran. Ha en fin tisdag!

Mormor - mars 4, 2014 - 11:49 f m

Det hadde jeg da aldri gjettet 😆
Bare herlig.
Ha en deilig dag.

http://www.starbear.no/mormor/2014/03/04/verdifullt-sa-tisdagtema/

Scaniatjejen - mars 4, 2014 - 12:56 e m

Hon är så fin och jag förstår precis känslan! Jag kan aldrig se mig mätt på min Morris heller.=) Och du tar så otroligt vackra bilder på dina älsklingar, alltid lika roligt att titta in här hos dig! Jag har dig på Bloglovin så jag inte ska missa något.=)
Ha det bra!

Anemonen - mars 4, 2014 - 12:57 e m

En bedårande liten varelse. Det passade utmärkt att ta med fotot här. Finfint redigerat. Du gör så vackra och romantiska bilder. Undrar hur du åstadkommer dem? Nyfiken.

Hanna - mars 4, 2014 - 2:10 e m

Svar på din fråga hos mig: Offentlig ömhet är inte det viktigaste för mig, det viktigaste är kärleken och ömheten överhuvudtaget. Men är man kär är det bra mysigt att hålla handen på stan. Gillar dock inte när folk mer eller mindre hånglar offentligt. Min förra pojkvän var extremt noga med den offentliga ömheten, satt vi i soffan hos vänner så skulle han alltid ha en arm om mig osv. Min nuvarande pojkvän är tvärtom, han håller gärna handen, men bara när vi sitter hemma ensamma i soffan eller åker bil. Jag tycker dock att det är fint när jag ser ett äldre par som fortfarande håller handen efter så många år, det är kärlek det.

Anitas Malta - mars 4, 2014 - 4:19 e m

Det här hade jag då aldrig kunnat gissa 😉 Mysig misse inbäddad i underbara färger !!

Leena - mars 4, 2014 - 5:12 e m

Jamen vad bra att även hon fick vara med! En sån fin kisse!

Marja - mars 4, 2014 - 5:17 e m

Så vackert och kärleksfullt! :)

Gärdsmygen - mars 4, 2014 - 5:46 e m

Tänk att jag gissade just att din 4:e kissemiss skulle vara med på värdefull! Så vacaker hon är och tänk vilken lycka och samhörighet man kan känna ihop med en katt.

Freja - mars 4, 2014 - 8:15 e m

Så fin! Jag valde mina katter oxå som värdefullt, de betyder allt för mig!

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*