Vintriga Maria

Det känns väldigt märkligt att gå och leta Tussilago i slutet på februari, början på mars. Vi har en väldigt tidig vår i år! Visst kommer det komma bakslag…det är jag övertygad om och det är helt naturligt! Som i helgen när det snöade massor och var jättevackert och hela världen blev vit! Men dagen efter var det grönt och grått igen! Bakslagen har verkligen inte varit stora även ifall människors reaktion på dem har fått dem att verka så.

Det känns ledsamt att vi inte haft en riktig vinter! I mitt arkiv finns inte många vinterbilder från 2013-14’s så kallade vinter men de jag har gillar jag desto mer! Jag hann göra en fotosession i snön och just den dagen var det riktigt fint! Det var vackra Maria som stod framför min lins och jag har visat bilder från denna session tidigare , HÄR HÄR och HÄR och nu kommer de sista bilderna från den sista miljön. Jag gillar den blå tonen som blir i vinterbilder och tillsammans med Marias naturliga färger blir det riktigt fint!

maria_portrattfotografering_vinter63maria_portrattfotografering_vinter62maria_portrattfotografering_vinter61maria_portrattfotografering_vinter66maria_portrattfotografering_vinter65maria_portrattfotografering_vinter64

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!
Marja - mars 5, 2014 - 6:00 e m

Så vackra vinterbilder med den blå bakgrunden och den fina virkade sjalen. :)

Gärdsmygen - mars 5, 2014 - 7:07 e m

Å vad duktig du är! Första fotot är bäst! Sen följer en skön bildserie men där jag tycker att sminket – som är så snyggt på de andra fotona – blir för starkt på sista bilden.
Måste titta igen, det var så läckert med den blå bakgrunden.

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*