Jag gillar…

..dessa små söta lila blommor kallade Cineraria. Jag gillar Lärkkvisten…formen är väldigt tilltalande mot den runda blomman. Jag gillar verkligen mitt fönster! (ja, jag vet…tjatigt men kan inte låta bli…bara älskar ljuset och resultatet som blir där!).

Idag när jag gick till bilen för att köra till jobbet kom en fjäril flygande förbi mig. Jag hann inte se vad det var för sort men den var mörk så kanske en Nässelfjäril…. Då kom jag att tänka på min dröm. Min stora dröm är att få flytta ut på landet i ett hus och den drömmen har nu utökats med två viktiga detaljer. Jag vill ha stora, gammaldags fönster likt detta och så vill jag ha en trädgård full med fjärilsvänliga blommor och buskar så jag kan få massor av olika fjärilar som lever och frodas där! Jag älskar verkligen fjärilar!:)

torsdagstema_cineraria

Torsdagstema

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!

Bitte - Gillar din bild, den är väldigt vacker.
Om du gillar fjärilar så ska du plantera Buddlejor i din blivande trädgård. Den kallas även för fjärilsbuske och alla fjärilar älskar den. Ha en bra dag.mars 13, 2014 – 8:24 f m

Hanna - Det är verkligen vackert det där fönstret och blomman är som färgterapi mot det vita. Din dröm låter underbar, du får ha det som mål, som en morot i vardagen att en dag ska drömmen gå i uppfyllelse.

Klart jag hänger med dig in i ett ödehus, finns massor att upptäcka :)mars 13, 2014 – 8:46 f m

Violen på Brandholmen - Hoppas din dröm går i uppfyllelse så att du får ännu fler möjligheter att skapa vackra bilder!
Ha det bra!mars 13, 2014 – 8:57 f m

Cecilia Artista - Ljust och fräscht i ditt fönster och växterna förhöjer med sina fina färger det hela!

Lycka till med din husdröm! En trädgård är verkligen fint att ha. Jag har avsatt en del i min trädgård i Sverige till fjärilarna. Där har de många olika blommor att svärma över! Vackert och även fina fotoobjekt.mars 13, 2014 – 1:40 e m

Anitas Malta - Hoppas din dröm förvekligas och inte förblir en dröm. Ett underbart vacker fönster !!mars 13, 2014 – 2:14 e m

Malys Krok - Så vakkert! Jeg syns dere har så fint navn på fjäril.. her i Norge heter det jo sommerfugl. Bra det også..
Håper drømmen din går i oppfyllelse!
Takk for hilsen!
Fint bilde av en smilende og søt jente her lenger oppe.
-Margit-mars 13, 2014 – 4:58 e m

Beppan - Hoppas du hittar ditt Shangrila någonstans!
Under tiden du letar får vi ju njuta av vackra bilder som denna…mars 13, 2014 – 6:02 e m

Fröken Christina - Din lärkkvist passar verkligen med blommorna. Jag hoppas du hittar ett hus med lika vackra fönster. Det är en ynnest att ha vackra fönster.mars 13, 2014 – 7:09 e m

Freja - Fönstret är vackert, verkligen något att gilla. Drömmen låter oxå bra, förutom att jag tycker fjärilar är rätt otäcka tycker jag…mars 13, 2014 – 8:30 e m

Mormor - Nydelig bilde og håper drømmer blir virkelighet, men hvor er katten??
Ha en fin kveld :)mars 13, 2014 – 8:32 e m

Lotta - Vilken vacker bild med mycket vårkänsla!
Kram Lottamars 13, 2014 – 9:07 e m

Lajsas Fotografi - Jag förstår verkligen varför du gillar det fönstret! Snyggt! =)mars 13, 2014 – 10:37 e m

Marja - Fint och fräscht fönster. :)mars 14, 2014 – 12:30 f m

Stare Ström - Mycket prydligt fönster!mars 14, 2014 – 9:02 f m

Kerstins foto - Jag hoppas att din dröm går i uppfyllelse för nog vore det ljuvligt att bo i ett hus med trädgård fylld av fjärilar. Underbar bild. Igen. :)mars 14, 2014 – 2:01 e m

Matts - Hej och tack för din kommentar om huggormen.
Gillar verkligen den här bilden…ljus, välkomponerad…ja man blir glad av den.
Angående fjärilar så ska jag plantera en fjärilsbuske i trädgården detta år, på så sätt slipper jag jaga fjärilarna utan de kommer till oss 😉 Tyvärr så ryker det Japanska körsbärsträdet (Sakura) så Buddlejan kan ses som en ersättning från något vackert till något annat vackert…

Vhmars 16, 2014 – 10:22 f m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*