Det andliga ljuset!

Det andliga ljuset som tycks strömma ner över kyrkan! Nej, jag är inte troende. Önskar att jag vore då det verkar så mycket enklare i livet då. Då får livet en helt annan mening. När jag gick på en frikyrklig folkhögskola var det de som var kristna som sade att det inte var någon idé att lära känna mig då jag ändå inte skulle få följa med till livet efter detta! Inte särskilt kristlig inställning kan man tycka! Men tryggheten som kristna har…den där inneboende tron på att livet är större än det vi har här och nu på jorden! Den där tron på att det finns någon som tar hand om en…som alltid finns där för en och att man aldrig är ensam! Den känslan vore rätt skönt att ha!

skra_kyrka

Skrå Kyrka

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!

B i r g i t t a - Milde tid! Den ser ”utvald” ut kyrkan :)
Mycket harmoni i bilden.
Ha en fin söndag!mars 23, 2014 – 10:32 f m

Bildmagi - Underbar bild :)mars 23, 2014 – 7:06 e m

Mary - Gorgeous! Absolutely amazing!mars 23, 2014 – 11:40 e m

AKP Photography - Åååh for et magiskt lys!!! 😀mars 24, 2014 – 12:21 f m

kyrksyster - Hör ju ibland just det du beskriver. Att man blivit utdömd, bortskrämd och utestängd.

Nyfrälsta och omogna kristna gör ibland stor skada. Även en del andra självgoda eller maktlystna.

Det du beskriver av din tanke idag är en god grund. Utifrån där du är idag kan du alltid ta ett steg i din egen takt. Med eller utan stöd av erfarna kristna.

Du väljer att pröva eller att låta bli.mars 24, 2014 – 10:00 e m

P i X E L I E - Erica Pettersson - Vilken vacker bild! Vilken KÄNSLA du lyckats fånga!

Och det var ju också en inställning (från de troendes sida)…
Jag kan tycka att det är den ”typen” av kristna som förstör ”religionens rykte” (eller hur man ska uttrycka det).
Jag är uppvuxen i ett kristet hem (inte ultrakristet direkt, men ändå). Nu är jag dock lite osäker på vad jag tror på eller om jag tror på något. MEN jag tror ändå att ”äkta” kristet är snarare att acceptera alla människor, oavsett tro (eller ”icke-tro”).
Att ”tvinga” eller skrämma folk till att bli troende (som kyrkan gjorde förr i tiden) kan jag tycka luktar lite sektvarning.mars 28, 2014 – 9:33 e m

Madde - Vilken otroligt vacker bild, något andligt över den. Nej, jag är icke heller troendeapril 11, 2014 – 8:16 f m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*