Julkalendern 20 december

Idag har jag bakat lussebullar och gått promenad i geggamojan som finns här! Kommer det snö till jul eller gör det inte? Jag tror inte alls på det men jag har från en säker källa hört att det ska det…fast det var förvissor högre upp i landet men jag hoppas att hans spådom räcker för åtminstone Linköping och närområdet här! :O))

Sedan ikväll har jag suttit och redigerat kattbilder. Jag var och fotograferade 6 kattungar i torsdags och här kommer ytterligare en bild från den sessionen! En blåpadda även denna gång!

Jag önskar er alla en underbar fjärde Advent!

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!

Anita - Den goa lilla katten vill jag krama om. En underbar bild.

Så det har varit lussebak för dig. När det gäller vädret så kan jag tala om att det faktiskt är klart och minusgrader här just nu. Inga snömoln i sikte alltså men ändå lite snudd på frost. Hoppas som du att spådomen sträcker sig lite söderut. Tänk om stora vita flingor kunde falla på julafton.

Ha en riktigt fin 4:e advent du också!

Kram Anitadecember 21, 2008 – 8:02 f m

Jennifer - Sv: Hon säger nog tack ska du se! 😀

God jul själv! Hoppas att du får en bra julhelg!december 21, 2008 – 10:45 f m

Camilla - Fin bild!
Trevlig fjärde advent och God Jul
Camilladecember 21, 2008 – 1:05 e m

Angel - Vilken sötnos!!vill bara pussa och krama på katten..december 21, 2008 – 11:26 e m

Delirium - Vilken lite cooling!! Han ser verkligen helt underbar ut…stört skön liten lirare!

Du är grym Anneli!december 22, 2008 – 12:27 f m

Kerstin - Så himla söt. :)
Ha en fin jul.december 22, 2008 – 12:03 e m

Ditte - Geggamoja?!
DET har vi alla fall inte här i Skåne!!!!

Inte just nu i alla fall….. 😉

Kram! / Dittedecember 22, 2008 – 4:58 e m

identity - katter blir alltid så underbara på bild! :)december 23, 2008 – 8:46 e m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*