Min ässkade Tufsen

Jag gillar….nä, jag älskar min ässkade Tufsen men det vet ni ju redan!:)Så Tufsen passar alltid på en torsdag….eller vilken dag i veckan som helst faktiskt! Just denna dag vill jag att hon ska veta att jag älskar henne lite extra. Jag har nämligen beställt tid till veterinär och det är dags att åka dit! Hon har ont men med katter är det svårt att veta hur mycket och egentligen var! Katter är av naturen väldigt svåra att avgöra när de mår dåligt då de inte avslöjar det förrän det är väldigt jobbigt för dem. Så min oro är stor men jag hoppas att jag bara är sjåpig! Hon är min bästa vän och hjärta så inget ont får drabba henne någonsin!

Som sagt, hon har ont men samtidigt är hon väldigt pigg, äter som hon ska, och leker och springer och hoppar omkring så jag får inte riktigt ihop det! Så jag hoppas jag har fel! Så om ni är supergulliga och håller tummarna för henne i dag strax efter 13 så skulle både jag och Tufsen bli väldigt glada!

På bilden har hon lånat lite födelsedagsfirningssnören från kattungarna som fyllde år i söndags! Visst är hon bedårande söt? 

torsdagstema_tufsen

Torsdagstema

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!
Eva Trillian - april 3, 2014 - 6:53 f m

Hoppas det går bra hos veterinären – jag gillar att sådana finns!

Violen på Brandholmen - april 3, 2014 - 7:53 f m

Självklart håller jag tummarna! Hoppas det inte är något allvarligt utan Tufsen kan fortsatta att leka och hoppa omkring!

llh - april 3, 2014 - 8:40 f m

Ja hon är bara helt ljuvlig! Och JA jag håller tummar stenhårt! Superstenhårt och hoppas på bra hjälp idag.
Svar: Bilden är inte från Östergötland utan från Närke precis utanför Kumla. De två grannlandskapen har väldigt likartad natur.

Ha nu en fin torsdag med ett bra veterinärbesök. En extra kram till Tufsen!

Lottisen - april 3, 2014 - 10:12 f m

Vilken sötnos! Hoppas att allt går bra hos veterinären, jag håller tummarna för er!

Hanna - april 3, 2014 - 10:24 f m

Tufsen är alltid bedårande söt, hon charmar vem som helst med sina blå ögon. Får hoppas att hon inte är alltför krasslig, lovar att hålla båda tummarna på eftermiddagen, lycka till!

Cecilia Andersson - april 3, 2014 - 10:40 f m

Hoppas att går bra hos veterinären!

Visst är hon bedårande söt. Fin bild med härliga färger!

Susanne - april 3, 2014 - 1:57 e m

Usch… alltid jobbigt när någon som står en nära mår dåligt. Håller verkligen alla tummar jag har för att det inte är något allvarligt. Underbar bild i ljuva färger. Fick faktiskt lite påskkänsla över det hela!!!

Scaniatjejen - april 3, 2014 - 3:56 e m

Hon är så fin, hoppas allt gick bra hos vetrinären! Känner igen oron från när vi åkt med Morris när han inte varit pigg. Ingenting får hända ens älskling! Håller tummarna nu att det inte var något allvarligt (eller ens något alls)!

Freja - april 3, 2014 - 6:16 e m

Jag hoppas det gick bra hos veterinären! Jag har vid ett antal tillfällen trott att det varit slut för min burma, då han visat tecken på att vara dålig. Först var det hans tänder, men de kunde vi dra så blev han bra. Sen visade det sig att han hade diabetes, då gav vi insulin två gånger per dag under några månader, sn kom hans insulinproduktion igång igen (katter är verkligen otroligt självläkande). Det enda problemet nu är att han har haft lite ont i ryggen, men han får smärtlindring i perioder och nu verkar även det gett med sig.

kiki freese - april 3, 2014 - 10:02 e m

Hoppas det gick bra hos veterinären. Klart man är orolig när någon man håller kär mår dåligt.
Vilka ögon Tufsen har, fin bild.
/Kiki

Lajsas Fotografi - april 5, 2014 - 11:06 e m

Vacker bild på vacker kisse =)

Caroline - april 9, 2014 - 7:49 f m

Vilket fint kort!
Hoppas det gick bra hos veterinären. Klart man blir orolig när ens husdjur är dåliga, vad vore man för ägare annars, det är ju en famljemedlem.

Ha en fin dag!

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*