Julkalendern 21 december


I fredags var jag och fotograferade min före detta arbetskamrat Helena! En fantastiskt vacker kvinna som varit min dröm att få gestalta på bild under lång tid…dock har det varit många förhinder men äntligen fick vi alltså till det! En julkänsla i bilderna ska det vara och därav får de också bli min lucka för dagen! :O)

Visst ser hon ut som en ljuv ängel på det sista?
Varmt tack Helena för att jag fick möjligheten och äran! Jag hoppas att du ska bli nöjd! :O))

Flera bilder från vår session kommer med all säkerhet så håll ut! ;O)


6 svar till “Julkalendern 21 december”

  1. Tjusiga bilder och verkligen en vacker modell. Det är alltid lika roligt att få porträttera ansikten som inspirerar en och du gjorde det som vanligt bra!

    Kramelur! / Ditte

  2. En jättevacker modell och mycket vackra bilder du tagit. Jag tror att både din modell och du kan vara väldigt nöjda.

    Kram Anita

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *