Personligt

Att tolkat temat personligt var och är svårt! Jag tänkte att jag skulle visa bilder som visade mig men det jag tänkte då på var att visa mina kissar, vilken färg jag älskar osv och allt det där har gjorts liksom! Det är ingen nyhet! Men då tänkte jag såhär! Idag fyller min underbara brorsdotter år och igår var i och firade henne! Hon har ganska nyligen dessutom flyttat till ett superfint hus så inte nog med att vi var där och firade henne, vi var där för att se hennes hem för första gången! Mycket trevligt! Så min tolkning är helt enkelt att låta er följa med på födelsedagsfirandet!:)

Deras hem är toksnyggt! När det gäller inredning så är det inte mycket för mig. Jag gillar att fotografera snygga hem men är inte den som lusläser inredningstidningar eller bloggar! Tycker faktiskt att sånt är ganska trist! Så i mina ögon var hela nedervåningen vit men det fick jag rättat under kvällen att så var inte fallet! Det var olika nyanser i varje rum (till mitt försvar var det faktiskt ganska skumt när vi diskuterade detta så allt såg likadant ut! Och jag är tokbra på att se skillnad på färger till skillnad mot vissa andra som inte ser skillnad på rosa och orange! ;))

Frida och Christian hade lagat trerättersmiddag och vi började med Råraka med diverse på! Den som känner mig vet att jag kan uppfattas som lite, YTTERST pyttelite kräsen och att äta fiskägg är inget för mig. Men, eftersom jag aldrig smakat så gjorde jag det denna kväll! Salt….och lite senapsfrökonsistens! Men rårakan var otroligt god!!!

Till huvudrätt fick vi den godaste kycklingfilén inlindad i parmaskinka med vitlöksmjukostfyllning, hemmafriterade pommes och Tzatziki tillsammans med stekta tomater och sparris. Även här kunde det ha tyckts som att jag skulle vara lite skeptisk mot sparrisen men OJ vad den var god!!:)

Och kvällen avslutades med Halloncheesecake och vaniljglass! En fin avslutning på en härlig kväll!

FOTOTRISS

Grattis fina Frida!! Och tack för en underbar kväll tillsammans med er och farmor!:)

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!
Eva Trillian - april 13, 2014 - 6:17 f m

Din triss blev en snygg quattro 😉
Vacker mat – inte bara vackert boende!

Violen på Brandholmen - april 13, 2014 - 7:51 f m

Riktigt trevlig och personlig triss med god och vacker mat! Vilken kväll!

Lajsas Fotografi - april 13, 2014 - 8:00 f m

Vilken fin bild på vardagsrummet! Och trerätterna såg ju riktigt farligt goda ut! =)

Steffe och Ingrid - april 13, 2014 - 8:37 f m

Trevlig och annorlunda tolkning av temat. Riktigt läckra matbilder!

Veiken - april 13, 2014 - 8:44 f m

Oj, vilket vackert och stilrent hem…. men kan man röra sig där??
Maten kan man inte klaga på, rena lyxen!
En härlig triss med fina bilder!
Svar: Hur kan du vara så säker på att jag inte är man, trots ögonskugga, mascara och läppstift??? :)
Jag kollade framför spegeln när jag kom ut ur duschen och du hade rätt! Jag är en HON!
Namnet Veiken har följt med mig från skoltiden då en lärare inte kunde uttala mitt namn riktigt Solveig blev Solveik och mina klasskamrater var inte sena att haka på! Ha en fin söndag!

anki-itte - april 13, 2014 - 9:09 f m

Visst är detta en fin personlig triss, det visar ju deras personliga smak.

lilalili - april 13, 2014 - 9:31 f m

åh ett sådant vackert rum!
Maten ser verkligen läcker ut, och vilket jobb de lagt ner på den! Dina bilder är kanonfina!
Ha en fortsatt skön söndag!

Gunvor - april 13, 2014 - 9:56 f m

Fint rum och du frestar en hungrig mage med dina bilder på god mat.
Trerätters..ja tack! Råraka måste jag prov på nån gång. Ser smarrigt ut med det goda ovanpå.
Ha en fin dag med dina fina kissar!

Hanna - april 13, 2014 - 10:26 f m

Åh, så stort och rymligt de har i vardagsrummet. Jag håller med dig om att det är ganska trist när allt ska vara vitt. Dessutom är jag allergisk mot hem som ser ut som en monter på IKEA eller MIO-möbler, det blir så opersonligt. Du vet ju ungefär vad jag gillar, den ena knepiga inredningsdetaljen efter den andra 😉 Men smaken är olika, alla väljer vi det vi trivs bäst med. Jag brukar säga att Svenskarna har tre olika inredningsstilar. Den första är den på bilden, dvs montern på IKEA. Den andra är shabby chic där precis allt ska vara vitt och där de köper nya prylar som är gjorda som gamla. Den tredje är det genomsnittliga Svensson-hemmet med gammal hörnsoffa, hyllkombination, vitrinskåp med lustiga grogglas och panelgardiner överallt. Låter som en fördom och är säkert det också…

Maten ser helt underbart god ut, jag blir läskad 😛

Ha en fin söndag!

Bittwn - april 13, 2014 - 11:02 f m

Ser supergott ut!

cissi - april 13, 2014 - 3:34 e m

Vilken härlig mattriss från en trevlig kväll! Förrätten tror jag, jag ”snor” till min middag på annandagen. Kram

Katarina-Cinnamon - april 13, 2014 - 3:43 e m

Snyggt trissat, himmel så hungrig jag blev nu :-) Fint rum du har, önskar att jag kunde ha ett snyggt vardagsrum, men mitt är kombinerat med kontor och ateljé så det ser ut som hopp och hej 😀
Ha en skön söndag.

Scaniatjejen - april 13, 2014 - 3:43 e m

Fint rum och så läcker maten ser ut! Vackert upplagd och gjorde sig bra på bild!

Madde - april 13, 2014 - 4:42 e m

Så snyggt… och vad maten såg god ut :-)

Freja - april 13, 2014 - 5:31 e m

Åhh, så smaskigt det ser ut! Jag kan tycka att vita hem är vackra, men själv vill jag ha färg runt mig, skulle inte kunna bo i ett sånt hem!

Anna - april 13, 2014 - 6:12 e m

Vilka läckra bilder..jag blir ju hungrig dessutom..du är verkligen ett proffs med kameran.

Jenny - april 13, 2014 - 8:53 e m

Härlig triss med vackra bilder!

Kerstins foto - april 13, 2014 - 9:24 e m

Hos oss finns både vita väggar och väggar med mer färg. Lättast är ju att ha vita väggar och färgglada textilier men allt är en smaksak. :)
Det ser ut att vara ett fint hem och maten….ojojoj, nu blev jag hungrig. Fina bilder till trissen!
Ha en fin måndag.

Anni - april 14, 2014 - 7:43 e m

Att du är så petig med maten!?! 😉
Jag tycker att allt såg hur gott ut som helst – och sparris älskar jag! Otroligt snyggt fotat – det är ju inte helt enkelt att fota mat!
Har däremot inte lagt in någon triss ännu, tänkte vänta till födelsedagen men ser att den varianten har du ju ”knyckt” …

När Annie fotograferar - april 17, 2014 - 6:49 e m

Så fint dem bor. Haha ja det där med nyanser kan vara knepigt… och personligen föredrar jag när det händer något på väggarna. :-) Gärna fondtapeter. Men det är ju jag det!

Madde - april 22, 2014 - 8:23 f m

Vilka härliga bilder, det ser ju jätte gott ut:D

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*