La Perm

Jag har fått lyckan att fotografera kattungar och det finns nog inget som är så härligt! Dessa tre små troll var drygt 6 veckor och hade precis kommit in i en riktig busålder. Det är inte direkt lätt att få kattungar att göra som man säger men jag tycker nog ändå att vi lyckades riktigt bra! Kattungarna bor hos fina Marie och Douglas. Tack snälla för att jag fick komma! :O))

Rasen är La Perm, en ganska ovanlig ras vill jag nog påstå. Tycker att de påminner lite om Birma (mina katter) med tanke på mask och blå ögon. Mamma Titti var precis som min Pippis när hon hade bebisar. Cool, bestämd och hade fullständig koll! Bebisarna var galet söta (så klart) men OJ så svåra att känna skillnad på! Har suttit en lång stund vid datorn för att lösa så jag har bilder på alla tre kattungarna (vilket jag tror mig ha lyckats med). När jag var där var det bara en jag såg skillnad på och det var Tefnut, för hon har en röd svanstipp, bedårande sött! Tyvärr syns inte den på dessa bilder!

Vackra mamma Nefertiti, kallad Titti!

Kherpi – söt liten pojke

Tefnut – bedårande söt tjej

Sobek – en underbar liten tjej

Kattungar – Kattfotograf – Djurfotograf – Linköping – Östergötland – La Perm

Torsdagstema

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!
Monica o Jacob - april 17, 2014 - 5:25 f m

Så söta :-)
GLAD PÅSK

kiki freese - april 17, 2014 - 5:56 f m

Vilka fina porträtt du tagit av dessa små gullisar.
/Kiki

Nett - april 17, 2014 - 7:16 f m

Så söta, du är oxå duktig på att fotografera dem :) Glad påsk till dig!

llh - april 17, 2014 - 7:52 f m

Jättesöta! Och jag gillar inställningen, cool bestämd och med superkoll, den känner jag igen från kattmamman kanske inte lika mycket från mig själv 😉
Ha en Glad och Fin Påsk!

Violen på Brandholmen - april 17, 2014 - 8:00 f m

Bilderna går rakt in i hjärtat! Så otroligt söta de är, riktiga små charmtroll!
Önskar dig en Glad Påsk!

Eva Trillian - april 17, 2014 - 8:27 f m

Himmel så söta :) De där ögonen …

Lotta - april 17, 2014 - 8:53 f m

Urgulliga! Vilka ögon!
Glad Påsk!
Kram Lotta

Hanna - april 17, 2014 - 9:25 f m

Snacka om att jag smälter, så underbart söta alla fyra. Kattungar är verkligen goa och förutsägbara. Du har fångat dem hur bra som helst! Ha en fin torsdag :)

Meta - april 17, 2014 - 1:20 e m

Verkligen fina och söta kattbilder. Det är svårt att fota djur de sitter ju inte precis som man vill.
Ha en fin och skön Påsk
Kram Meta

Mary - april 17, 2014 - 3:16 e m

So lovely and cute! Your photos are gorgeous!

Julia - april 17, 2014 - 4:02 e m

Gud så söta :)

Scaniatjejen - april 17, 2014 - 4:07 e m

Du har verkligen fångat dem fint på bild! Så himla söta, ljuvligt att få chansen att umgås och fota något så gulligt! Bra jobbat att få dem att posera så fint för kameran också. Jag fotade en hundvalp idag och det var så gott som omöjligt att få honom still i en sekund.=)

Freja - april 17, 2014 - 7:22 e m

Åhh, så söta! Vilken lycka, att få träffa busiga kattungar! Nu blev jag sugen på att ta en kattunge…

Anne-Mari - april 17, 2014 - 9:01 e m

Ååå, så aldeles nydelege kattungar.
Herleg !

Marit Johansson - april 17, 2014 - 9:16 e m

Vilka fina bilder, jättefint fångat!

Otto von Münchow - april 17, 2014 - 11:53 e m

Så herlige kattunger! Og virkelig flotte bilder.

Gärdsmygen - april 18, 2014 - 6:33 f m

Det förstår jag inte var något lätt jobb! Söta små krabater. Sobek ser lite ledsen ut, var hon trött på fotograferandet ? ;=)

Anemonen - april 20, 2014 - 5:30 e m

Gulliga och ulliga och jag vill ha…..Glad Påsk

Madde - april 22, 2014 - 8:24 f m

Vilka sötnosar 😀 Jätte fint fångat som vanligt 😉

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*