Glader sista påskdag för detta år! :)

Idag är det annandag påsk. Alltså påskhelgens sista dag och sedan är påsken över! Och jag har galet många fler påskbilder som jag vill visa!! Hmmmm….hur gör jag då då? Ska jag förlänga påsken i min blogg? Eller köra överraskningspåskdagar här i vår/sommar? Skulle det uppskattas tror ni? Eller skulle ni bara tycka att jag vore helt tokknäpp och börja undvika mig och min blogg då? Det vore ju inte så bra! Hmm…nä, det får nog bli så att de jag inte hinner visa under morgondagen får jag helt enkelt spara till nästa år… För är det något som är säkert så är det att påsken återkommer! Varje år! Liksom julen och jultomten! 😉

Men, som sagt, det är sista dagen i dag så idag är det helt enkelt okej att visa mina sötnosar och hur duktiga de är….och framför allt bedårande söta! Eller hur? Måndagstemat har denna annandag påsk valt temat påskmat men jag har inte ätit någon påskmat i år. Jag vet inte om jag någonsin gjort det! Vi i vår familj har inte så starka påsktraditioner! Det enda vi har egentligen är att pynta litegrann och jag har fått ett påskägg varje år (dock inte i år kom jag på nu!).
Men mina katter trodde de fått extra god påskmat detta år! De trodde att både ris, påsklijor och bokstäver var deras att knaspra på! Så för temat bjuder jag på ett par bilder där Bellebus ska provsmaka några delikatesser på det dukade påskbordet! 😉

Ja ni, sedan fortsätter jag med en liten men naggande god kavalkad på färgstarka bilder med mysekissarna i centrum och påsken som en tråd genom varje bild!

På de tre nedersta är det Herr Pinocchio som gör sitt yttre för att charma alla! Alla de övre är det Bellebus som står för charmen!:)

pinocchio_busagget_2

Måndagstema

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!
Nukke - april 21, 2014 - 4:03 f m

Oj vilka färger !!! Glädjande, färgstarkt !

Maria Lundmark Hällsten - april 21, 2014 - 6:50 f m

Vilka fantastiskt fina påskbilder, och katterna är ju för härliga.

Benita - april 21, 2014 - 7:05 f m

Som vanligt underbart vackra bilder på dina söta katter. :)

Anni - april 21, 2014 - 7:44 f m

Men vilka sagolikt underbara påskkort du tagit! Du har verkligen de bästa modeller – fattar inte hur du lyckas få dem att acceptera sina positioner!?! Men du, spara bilder till nästa år? Du tror inte att du tills dess hunnit komma på nya varianter, nya bildvinklar, ny rekvisita och tänker att 2014 års bilder inte alls ska visas då? Ös på bara! 😉

Anettesbokboble - april 21, 2014 - 7:59 f m

Så vakre og fargeglade bilder! Det ser virkelig ut som om du har hatt en glad påske :)

Karilotte - april 21, 2014 - 8:12 f m

Så nydelige bilder av katt/påske!! Fantastiske blå øyne på katten ! Ha en fortsatt fin siste påskedag!

Barbro S - april 21, 2014 - 9:35 f m

Vilka ljuvliga påsk- och kattbilder. You really made my day. Så fina de är och så fotogenic :).

Morgan - april 21, 2014 - 1:18 e m

Det är alltid roligt att titta in på din färgglada
blogg. Man kan inte bli annat än glad av att se dina
fina katter i kreativa miljöer. Fantastiska bilder
du bjuder på! -Mjau! :)
Kram

Freja - april 21, 2014 - 4:44 e m

Åhh, så vackra dina katter är! Och trevligt att se att de inte heller bara ligger elegant placerade hela tiden, utan hittar på lite bus under fotograferingen. Och lyckas bli vackra då med… För mig kan du visa påskbilder resten av året om du vill så länge det är dina fina katter på dem 😉 Jag är en Crazy Cat lady…

Erik Semlan - april 21, 2014 - 7:34 e m

Du har tagit många påskbilder av dina katter!
Ingen tvekan på att du gillar dina ”fotomodeller”.
Men var är påskmaten, för inte vill du väl äta upp din katt!? 😉

Fröken Christina - april 21, 2014 - 8:20 e m

Vilka härliga bilder på dina katter. De ser ut att älska att vara med på bild.

Johanna Fåglund - april 21, 2014 - 8:32 e m

Sv: Åh, tack så mycket! :)) Dina påskkort är ju jättefina!

Mias Mix - april 21, 2014 - 9:00 e m

Underbara påskbilder! Att de finner sig… skulle aldrig mina katter göra :)

Mary - april 21, 2014 - 10:44 e m

So cute! Your photos are gorgeous! The cat is such a perfect model! :)

Christine - april 22, 2014 - 8:57 f m

Kjempefine påskebilder du har tatt av kattene dine.

Ønsker deg en fin tirsdag.

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*