In the light

Det har varit otroligt mycket färg i min blogg på senaste tiden! Och då menar jag mer än vanligt! Och bara djur i princip! Mest katter men en och annan av annan sort! Så nu tänker jag bryta det genom att visa vackra Adine i en färglös version!

adine

Porträttfotograf – Linköping – Östergötland – Modellfotografering

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!
Freja - april 21, 2014 - 7:03 e m

Du tar verkligen fantastiska modellbilder!
Sv: Min son har fingret på de andras tassar precis utanför bild och trycker lite lätt så att klon kommer fram. De är så vana att vi hanterar deras tassar så de bryr sig inte. Gamla burman däremot ville inte hålla fram sin tass, så där funkade det bättre att han fick ha sin tass i sonens hand. Jag har inget macroobjektiv, utan några förstorande linser som jag skruvar fast på det ordinarie objektivet. Det kanske går att använda autofokus, men jag får inte till det och enligt fotobutiken så går det inte heller… Ja, ja, någon gång får jag kanske råd med ett macro, eller lär mig sikta bättre med det manuella fokuset…

AKP Photography - april 22, 2014 - 8:33 e m

Åh så nydelig!! Vakkert lys og svart hvit toner 😀

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*