Jag gillar…

…mitt vardagsrumsfönster i år. Eller ja, innehållet i fönstret. I år är nämligen mina krukväxter väldigt fina och växer massor! Jag har fått till det fint med flera stycken stora gröna växter och ändå får mina kissar plats att sitta och kika ut! Bra va? På bild är Pippis till vänster och dottern Bellebus till höger!

torsdagstema_bellebus_pippis

Torsdagstema

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/67/134967/alafoto.se/public_html/blogg/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Eva Trillian - Fina krukväxter … eller, nej, katter ;))maj 15, 2014 – 6:21 f m

kiki freese - Härligt fönster.
/Kikimaj 15, 2014 – 7:07 f m

Hanna - Klart kissarna ska ha en utkiksplats där i fönstret, så de kan spana på allt spännande som sker därutanför. Bellebus verkar dock vara mer av en linslus än en fönstertittare :)

Tack snälla för din fina kommentar i går. Känns som sagt lite bittert just nu, men jag kämpar på. Drömprinsen finns nog därute både för dig och mig, han är bara lite svår att hitta. Ha en fin dag!maj 15, 2014 – 9:58 f m

Anemonen - Åh vilket vackert fönster du har. De där prydnaderna hade jag velat ha. En gång var jag på väg att skaffa en sådan, men avstod då jag började plugga. Tack för fin komplimang. Ibland är det inte så roligt att man ser ung ut. Det kan ligga en i fatet så att säga. Jag har en kusindotter som även hon måste sminka sig och klä sig moget för att bli tagen för mogen och vuxen. Det fick jag själv göra för att bli respekterad som vuxen. Det är något man ofta inte tänker på i det utseendefixerade världen vi lever i. Själv har du ett ungt utseende, och man får var vara glad för det man har. Trevlig helg till dig och missarna.maj 15, 2014 – 10:21 f m

Beppan - Vackraste prydnaderna i fönstret de där två snyggingarna!maj 15, 2014 – 4:44 e m

Freja - Katter gör sig så bra i fönster! Jag har gett upp växter sen jag skaffade burman (som ny är nästan 18 år). När han kom som kattunge fick vi hans moster samtidigt. Mostern älskade att sova hoprullad i blomkrukor ovanpå växterna (hon ver väldigt liten och nätt) medan den envetna burmahanen, som bara var en liten plutt, tog sig för att systematiskt knuffa ner alla krukor på golvet. Fast de oftast var både större och tyngre än honom så lyckades han… Så till sist tröttnade jag på mosade och krossade växter…maj 15, 2014 – 6:29 e m

Caroline - Fin bild och fina katter!maj 20, 2014 – 9:11 f m

Madde - Vilket vackert fönster:)maj 30, 2014 – 10:09 f m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*