Efterlängtan

Detta är bilder från första riktiga dagen Tufsen och jag var på riktigt på landet för att bara mysa! Att åka ut på landet och käka gräs, sova i rabattens mysiga jord, att spana på fåglar och bara njuta var riktigt efterlängat! Visst är hon vacker min ässkade Tufsen som för övrigt är en tjej för alla er därute som tror något annat!:)

tu2NC8B9234NC8B9238

För min del kan jag säga att så fort Tufsen går ut ur rummet jag befinner mig i, eller när jag åker bort, till jobbet eller liknande, så är hon väldigt efterlängtad! Hon är mitt hjärta och jag längtar efter henne hela tiden!

tuNC8B9250

tu1

Och när jag går och lägger mig på kvällarna så är hon väldigt efterlängtad då hon ska ligga i min famn och spinna när vi ska sova!

TISDAGSTEMA

 

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/67/134967/alafoto.se/public_html/blogg/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Eva Trillian - :) Fina bilder, som vanligt – men jag hoppades ju få en liiiten glimt av omgivningarna 😉maj 27, 2014 – 6:27 f m

Marit Johansson - Ja hon är vacker din Tufsen. Och jag förstår att hon är efterlängtad när du inte har henne vid din sida… vackra bilder från er tur till landet!maj 27, 2014 – 6:52 f m

Mias Mix - Söta Tufsen såklart du längtar efter henne :)maj 27, 2014 – 7:01 f m

Violen på Brandholmen - En efterlängtad dag på landet för både dig och Tufsen! Skönt med lite frihet och frisk luft! Ljuvliga bilder!
Ha en bra dag!maj 27, 2014 – 7:32 f m

Hanna - Klart att Tufsen trivs på landet, där finns det ju så mycket att upptäcka. Bra att hon får komma ut i bland.

Angående min blogg. Jag ville ju göra den så enkel som möjligt. Enligt min smak så vill jag lägga fokus på bilderna, inte på det runt omkring, därför blev den nya bloggen riktigt avskalad :)maj 27, 2014 – 8:19 f m

Gunvor - Myskatt måste jag säga! Så vacker! Gudomliga ögon har hon. Underbara bilder! Må så gott med dina härliga mysdjur!maj 27, 2014 – 10:49 f m

Renée - Fullständigt makalösa bilder!!!maj 27, 2014 – 12:21 e m

Erik Semlan - Riktigt fina bilden på Tufsan. :-)
Kan förstå att hon är efterlängtad när hon kryper ner i din säng.
Katters värme som stannar kvar på täcket en stund efter kissen hoppat ner för att undersöka något tycker jag är så mysig.maj 27, 2014 – 2:08 e m

Anitas Malta - Kunde väl aldrig gissa ditt val av bilder 😉
Förstår att fina Tufsen alltid är efterlängtad när hon inte är nära. Helt otroligt underbara bilder som vanligt hos dig.maj 27, 2014 – 3:01 e m

Monica o Jacob - Så vacker och en tur till landet är ju aldrig fel, mycket att se för en liten katt;-)
Har inte en aning om vad fotot är tagen med för kamera det är uppfödaren som tagit bilden.maj 27, 2014 – 6:02 e m

Anemonen - Vacker som en dag är hon och jag kan förstå din längtan. Rogivande att höra katter spinna. Det ljudet är speciellt.maj 27, 2014 – 6:26 e m

Stare Ström - Vackra ögon!maj 27, 2014 – 6:45 e m

Freja - Först: Hon är verkligen fantastisk vacker!
Sen: Vilken ynnest det är att få dela sitt liv med en så kärleksfull varelse! Det är så det är med mig och burman. Nu sover jag inte med honom på natten eftersom han behöver mat nattetid och jag behöver sova. Men varje morgon kommer han till mig och kurar ihop sig i min famn. Det är den bästa medicinen, det mjuka kurrandet!maj 27, 2014 – 6:53 e m

paula i pörtet - Vilken vacker ragdoll! Min kompis har ett par ragdollbröder, 4 månaders, o något mjukare och lenare har jag då aldrig varit med om! Förstår att hon är efterlängtadmaj 27, 2014 – 9:31 e m

Madde - Hon är en riktig skönhet!!
Jätte fina bilder, man kan man få annat när man har henne framför linsen;)maj 30, 2014 – 10:16 f m

Mormor - Hej!
Hittade just din blogg via Tisdagstema och länk från bloggen Paulas pörte.

Vika underbara kattbilder!

Ha det bra.maj 30, 2014 – 2:29 e m

Laila MA - Flotte bilder og nydelig pus <3 :-)april 22, 2017 – 5:55 f m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*