Tidens tand

I mitt hem heter tiden Pinocchio. Ibland i alla fall! Och tänder, japp, det har han! Och gnaga på saker är också roligt! Men OJ så oskyldig man kan se ut mellan varven! Fast när man har blomman i munnen fungerar inte den gulligt oskyldiga uppsynen! (alla gånger i alla fall 😉 )

mandagstema_tidenstand_pinocchio

Måndagstema

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/67/134967/alafoto.se/public_html/blogg/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

emma - så fin bildmaj 19, 2014 – 5:10 f m

Ezter - Ja, det var ju ett sätt att tolka dagens utmaning :)maj 19, 2014 – 9:52 f m

Anni - Vilken härlig bild, kattpälsen och blommorna går i ett och det går knappt att se vad som är vad – och så den där lilla tanden som kikar fram … Bus!maj 19, 2014 – 2:13 e m

Anemonen - Åh så vackert. De är bedårande de katterna. Nej då jag tog inte illa upp alls. Jag får bolla tillbaka för jag tycker mig se samma hos dig. Ungdomlig och snygg till tusen. Krammaj 19, 2014 – 3:18 e m

Freja - Hahaha, nej, den oskyldiga minen funkar inte alltid! Mina katter är superbra på att se oskyldiga ut, typ ”Vem, jag? Nej, jag skulle väl aldrig…” Men när jag tar dem på bar gärning så bryr de sig ändå inte, de bara rycker på sin svans och vandrar iväg, de står ju ändå så långt över mig, så vad spelar det för roll vad jag säger…
Sv: Det här med kattungarna handlar om när min älskade burma inte längre finns, så jag hoppas att vi börjat påverka mannen lååååångt innan det är aktuellt. Jag kommer att behöva en burma igen, jag behöver ett levande gosedjur, och visst är abyn och bengalen fantastiska katter, men de är inte som burmor… Samtidigt vill jag ha en svart katt, och burmor är inte svarta… Så jag tänker mig en svart devon rex och en burma samtidigt… Jag har själv haft två kattungar samtidigt, det är ju fantastiskt kul, så jag skulle vilja att mina barn fick vara med om det oxå!maj 19, 2014 – 9:16 e m

Kerstins foto - Rolig tolkning och jag kan bara hålla med, den där skönheten vet hur man ser oskyldig ut. 😉maj 20, 2014 – 1:03 f m

Erik Semlan - Här var det en som jag tror är betydligt större och äldre än den lilla sötnosen i koppen.
Människor som djur ser man ofta rätt tydligt hur tiden går.
Men nära och kära ser jag genom ett slags filter. De förblir alltid fördelaktiga, det är lustigt.
Ser jag något nytaget foto kan jag bli överraskad, då ser jag hur de verkligen ser ut.maj 20, 2014 – 3:16 e m

Madde - Hihi, vilken fin bild:) Nej, svårt att vara oskyldig när man har bevisen i munnen:)maj 30, 2014 – 10:12 f m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*