Min älskade Bellebus

Jag har haft en skitvecka med flera sjukhusbesök och därav dåliga besked så det har varit tufft! Men, när jag suttit hemma och gråtit så har Bellebus, hur hårt hon än sovit, kommit och tröstat mig. Hon har låtit mig krama henne hur länge jag har velat och behövt! De andra kissarna hjälper också så klart, bara genom att finnas till, men ingen är som Bellebus som så fullständigt medvetet söker upp för att trösta! Så henne vill jag gilla lite (massor) extra denna vecka!

bellebus_bocker

Torsdagstema

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/67/134967/alafoto.se/public_html/blogg/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Eva Trillian - Snyggt färgkoordinerat! I den omgivningen lyser verkligen de där blå ögonen!maj 22, 2014 – 6:29 f m

Violen på Brandholmen - Skönt att du har en kärleksfull vän som kan trösta när du är ledsen! Hon är så söt att det är svårt att inte gilla henne!maj 22, 2014 – 7:07 f m

Marja - Så trist att du inte mår bra. Fint att du i alla fall har någon som sötaste Bellebus som tröst. Jättefin bild på henne mitt i ett fint stilleben. Kram.maj 22, 2014 – 9:25 f m

Hanna - Nej men vad tråkigt med sjukhusbesök och dåliga besked, jag hoppas att det är något som går att lösa, att det små småningom vänder och blir positiva besked i stället. Klart att Bellebus finns där för dig, du finns ju alltid där för henne, ni är ju bästaste av polare :)

Gatufotografering är inte så märkvärdigt egentligen, det är nog just det som är grejen, att slappna av och låta kameran flyta med i folkets rörelser och att knäppa snabbt, här går det liksom inte att stå still och fokusera hur länge som helst. Jag brukar ställa in kameran på sportläget, är fortfarande inte så haj på alla inställningar så det funkar bäst, speciellt när jag fotar folk i rörelse. Oftast frågar jag inte om lov, för då blir det ju inte det där spontana, det där speciella. Jag trycker dock aldrig upp en kamera under näsan på folk, utan håller lite distans. Skulle någon be mig att inte fota så skulle jag respektera det, har dock ännu aldrig träffat på någon som sagt något, snarare tvärtom, de poserar och är glada istället. Är det någon person som jag vill porträttera mer ordentligt så frågar jag om lov och även där har jag aldrig stött på några protester ännu. Herrarna på dagens bild såg att jag fotade, de verkade mest glada och nickade lite glatt, ett tecken på att de var okej med att vara med på bild. Som sagt, visa respekt för dem du fotar och slappna av, då känns det naturligt både för dig och de du fotar :)

Ha en fin dag och ta hand om dig!maj 22, 2014 – 9:34 f m

Monica o Jacob - Ja det finns alltid någon i flocken som är lite mer än andra även om alla ligger en varmt om hjärtat.
Vilken skönhet:-)maj 22, 2014 – 3:47 e m

Erik Semlan - Det låter ju tråkigt. I sig är det ju inte så kul att åka till sjukhuset för det första. Att sedan få besked som gör dig besviken, det är ju inte heller något trevligt. Vilken tur att du har dina katter som tröstar dig.
Hoppas det även finns människor som kan trösta och som du kan prata med. Där är ju inte katter så mycket att ha. Fast du kanske kan jama långa diskussioner med dina katter? Mjau?! 😉maj 22, 2014 – 4:31 e m

Anemonen - Ah vilket stiligt foto. Gillar upplägget och jag förstår att du gillar Bellebus för det hade jag med gjort om hon varit min.maj 22, 2014 – 5:39 e m

Kristallina - Vilket fantastiskt foto av din vackra katt. Det gör du rätt i att gilla henne massor (inte bara idag).
Önskar dig all lycka och styrka i världen för att kämpa emot och förhoppningsvis övervinna sjukdomen.maj 22, 2014 – 5:57 e m

Freja - Tack och lov för kärleken från katter! Den är en styrka och en varm tröst, som kommer precis när den behövs. De har en förmåga att känna på sig när de behöv extra mycket. Jag tar tacksamt emot deras värme mina dåliga dagar. Jag hoppas att du ända kan bekämpa de dåliga beskeden, och att dina katter kan ge dig styrka i det. Bilden är fantastisk, hon är så vacker!maj 22, 2014 – 7:05 e m

kiki freese - Det är skönt att bli tröstad. Jag hoppas att det du råkat ut för löser sig.
/Kikimaj 22, 2014 – 7:13 e m

Mormor - Uff da. Det er slitsomt med sykehusbesøk og annet. Det tar på og noen ganger er man så tom at det eneste man kan er å gråte.
Da er det deilig med en katt som trøster.
Vakker også.
Håper kvelden blir god :)maj 22, 2014 – 8:09 e m

Bildmagi - Låter som en underbart klok kissemaj 22, 2014 – 8:44 e m

Marit Johansson - Det låter som du går igenom en tung period, tråkigt. Men vilken tur att du har någon som tröstar, din vän känner säkert att du behöver stöd.. fint. En toppenbild på Bellebus, kram till dig!
Sv. Jag tror inte det är särskilt sen vår i år här uppe, det brukar nog vara runt de här veckorna varje år.maj 22, 2014 – 9:08 e m

Nett - Så fin, och smälter in så bra med bakgrunden och böckerna som detalj :)maj 23, 2014 – 7:09 f m

Maskeradgalningen - Väldigt vacker bild!
Det var desto värre med texten. Jobbiga sjukdomsbesked är fullkomligt fruktansvärda. Hoppas att det kommer ordna sig för dig!maj 23, 2014 – 8:39 f m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*