Det måste vara juni nu!

Jag hänger inte med! Inte alls! Jag tycker alla vårblommor blommar samtidigt som sommarblommorna i år. Det känns som allt är fel! Allt är för tidigt och för samtidigt. Och snabbt blommar det över också! Särskilt nu när den riktigt otäcka värmen har kommit. Jag hoppas och önskar att temperaturen sjunker med minst 10 grader och att det kan få vara kvar en liten extra stund…

Måndagstema

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/67/134967/alafoto.se/public_html/blogg/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Anettesbokboble - Så fantastisk vakre bilder, jeg drømmer meg helt bort :) Send gjerne ti grader hit til Brønnøysund, vi mangler akkurat så mange for å få litt sommer 😉maj 26, 2014 – 7:20 f m

Ica Ganestål - Vackert! Gillar särskilt bilden på flugan och förgätmigejen. :) / Icamaj 26, 2014 – 2:11 e m

Freja - Vilka härliga bilder och så mycket blommor! Här var det mest regn och grönt och knappt över nollgradigt…maj 26, 2014 – 8:07 e m

Gunsside - Uansett vær så er det utrolig vakkert med blomstene hos deg
Og de Gule er bare helt nydeligmaj 27, 2014 – 9:32 f m

Anni - Jag tror minsann att vädergudarna hörde dig, för just som jag förberedde mig för gårdagens Vårrus började det blåsa och ett molntäcke drog in. Temperaturen sjönk drastiskt. Bra löparväder, men sämre picknickväder …

Underbara blommor du fångat på ditt alldeles egna romantiska sätt. Det du såg hos mig var blåregn, i år blommar det mer än någonsin. Just därför är jag (lite) glad att det blev svalare så att det inte blommar över alldeles för fort!maj 27, 2014 – 11:10 f m

Madde - Åh, vilka otroligt vackra bilder:)
Ja, jag tycker också allt går för fort. Värmen älskar mina leder dock så den vill jag ha kvar!maj 30, 2014 – 10:14 f m

Mary - So beautiful! Your photos are amazing!juni 1, 2014 – 11:25 e m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*